Vujošević: "Čestitke Zvezdi, visok moral u nenormalnim uslovima"

Autor: Beta Beta
petak 19.06.2015.
01:05
Izvor: Beta

Trener Partizana komentarisao ishod finala, zahvalio se svojim igračima, ali i policiji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je košarkašima Crvene zvezde na osvajanju titule prvaka Srbije, a pohvalio je i svoje igrače za odnos koji su imali prema takmičenju, ocenivši da su pružili svoj maksimum ove sezone.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević takođe je čestitao "večitom" rivalu na osvajanju trofeja i ocenio da je to bilo zasluženo.

"Veliku zahvalnost dugujem igračima Partizana, koji su u nenormalnim uslovima održali visok moral, pravi partizanski. Što se kaže 'naša borba zahteva kad se gine da se pjeva'. Da pohvalim momke i da im se zahvalim, krajnje su se časno ponašali i u ovim uslovima postigli maksimalan rezultat", rekao je Vujošević.

"Odlično smo odigrali prvo poluvreme. Malo se osetila skraćena rotacija, nismo najbolje iskoristili bonus. Hvala policiji što je prošlo bez incidenata i što je otklonila moje sumnje oko toga da li je pogođen Stefan Jović u prošloj utakmici. Stolica je nesumnjivo bačena. Voleo bih samo da je bila efikasna u nekim drugim situacijama, kao na primer kada je prošle sezone ukraden pehar", rekao je Vujošević.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Friday, 19.06.2015
20:02

Kakav licemeran covek.

avatar
Delija
Friday, 19.06.2015
14:01

Jedno pitanje za trenera:KO JE IZAZVAO NENORMALNE USLOVE?

avatar
Alex DeLarge
Friday, 19.06.2015
09:02

Pa on je bukvalno kao malo dete, fizicki nesposoban da prizna poraz bez da proziva. :D :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 19.06.2015
13:05

Nije vas prozivao nego policiju, jedino ako tu ne postoji znak jednakosti, onda razumem zbog cega si veoma ozlojedjen:-D

avatar
Skaut1
Friday, 19.06.2015
16:19

Evo da ja, koji sam blago rečeno nenaklonjen Vujoševiću, istaknem i jedan prelep momenat. Žeravica dodeljuje medalje igračima i stručnom štabu KK Partizan, i znajući istoriju sukoba posebno od ove godine, i Vujoševićeve neprimerene izjave o tome da smrt ima dobar ukus, sa pažnjom sam gledao da li će Žeravica uručiti medalju i Duletu, ili će to prepustiti Čermaku. Elem, Žeravica stiže, Dule mu pruža ruku, i ja razočarano uočavam da se Ranko pravi da ne vidi pruženu ruku, međutim već u sledećem trenutku Žeravica ga grli, ljubi u obraz i kači mu medalju...svaka čast obojici!

avatar
mrgud1_dq
Friday, 19.06.2015
07:55

Čestitam Zvezdi-zaslužili ste! Partizan je odigrao i iznad svojih mogućnosti u datim okolnostima.