Vujošević: ''Bićemo još bolji!''

Autor: Darko Mitrović
subota 27.12.2014.
23:57
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana Duško Vujošević zadovoljan je izdanjem svog tima u pobedi nad Krkom u Novom Mestu, a u 2015. očekuje dalji uspon forme.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su večeras osmu pobedu u ABA ligi, i ujedno se revanširali Krki za jesenji poraz u ''Pioniru''.

Crno-beli su slavili rezultatom 78-72, a posle meča trener Duško Vujošević nije imao šta da zameri svojim igračima, napominjući da njegov tim ni ovog puta nije bio kompletan.

''Veoma značajna pobeda za nas. Timu su nedostajali povređeni Murić, Pavlović koji se povredio na utakmici sa Solnokom, i na poslednjem treningu neke probleme sa leđima dobio je Bogdanović, međutim igrači koji su bili ovde su svojim angažovanjem, nadoknadili njihov nedostatak'', izjavio je Vujošević.

On je posebno pohvalio igru u odbrani i kontranapade, pa optimistički dočekuje izazove u 2015. godini.

''Veći deo utakmice  igrali smo dobru odbranu i kontranapad, a u pojedinim trenucima nedostatkom koncentracije dozvoljavali smo protivniku da hvata priključak. Veoma važna pobeda za nas i vraćamo se u dobrom raspoloženju i nadam se da ćemo se uskoro kompletirati i pružiti još bolju igru'', zaključio je trener Partizana.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula
Sunday, 28.12.2014
01:02

Casovi ljubavi za sve uvek :) Partizan forever.....2015 stizemoooo :)