Vujošević: "Akonjon je pravi izbor"

Autor: Beta Beta
sreda 04.03.2015.
14:26
Izvor: Beta

Strateg KK Partizan NIS Duško Vujošević potvrdio je angažovanje plejmejkera Džoša Akonjona i istakao da se nada da je Amerikanac pravi izbor.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević potvrdio je danas da je američki igrač Džoš Akonjon novi plejmejker crno-belih.

"Potpisao je ugovor, to je činjenica, ali dok ne dođe i ne priključi se ekipi ne mogu ništa više da kažem. Kad dođe onda ćemo moći više da pričamo i da komentarišemo. Vi znate da celu sezonu pokušavamo da dovedemo jednog dobrog pleja i mislim da je on pravi izbor za nas", rekao je Vujošević.

Mediji su prethodnih dana pisali da se spremaju promene u regionalnoj Jadranskoj ligi.

U Beogradu je održan sastanak predstavnika košarkaških saveza zemalja regiona, pod patronatom FIBA, posle koga je doneta odluka da nacionalne federacije uskrate podršku ovakvoj ligi.

"Sviđa mi se to što savezi žele da imaju veću kontorlu, ali mislim da zasebne lige ne mogu da budu kvalitetnije od regionalnog takmičenja. Nisam upoznat sa detaljima", kazao je Vujošević.

Košarkaši Partizana NIS trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli ABA lige a do kraja ligaškog dela takmičenja mogli bi da se domognu i drugog mesta na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke