Vujošević: "Ako je Pavlović raspoložen da obnovimo saradnju..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
14:08
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS kreće u novu sezonu bez pojačanja zbog zabrane registracije novih igrača a trener Duško Vujošević priznaje da se klub i dalje nalazi u kontaktu sa Sašom Pavlovićem.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Šampion Srbije tokom predstojećeg vikenda kreće u novu sezonu duelom prvog kola sa Solnokom u ABA ligi a trener Duško Vujošević razočarano je konstatovao da se radi o jako tužnom početku sezone.

Zbog finansijskih problema i zabrane BAT-a Partizan nije u mogućnosti da registruje letošnja pojačanja a u takvoj situaciji Vujošević nije želeo da govori o mogućnosti da još neko pojača ekipu u narednom periodu.

"Ne možete da dovedete igrača koga ne možete da platite. Ukoliko ostane Telekom, tim novcem ćemo morati da platimo igrače koji su već u timu, kao i putovanja" objasnio je danas trener crno-belih.

Vujošević je, kada je reč o pojačanjima, dodao da je Edo Murić izabrao Partizan iako je imao ponude Crvene zvezde Telekom i Cedevite a bilo je i reči o tome da li postoji mogućnost da se Saša Pavlović vrati u tim.

"Sa Sašom smo u kontaktu, on je imao dobru ponudu iz Kine, čini mi se milion evra za kratak preiod. Daleko od toga da smo blizu realizacije saradnje sa njim, ali ako on bude raspoložen, i mi ćemo biti raspoloženi da obnovimo saradnju na 'ovaj naš način'" uz osmeh je konstatovao Vujošević.

Nema sumnje da bi Pavlovićev povratak u Humsku bio jako važan za ekipu koja će prvu utakmicu u sezoni odigrati bez pomoći kapitena Dragana Milosavljevića, povređenog i neregistrovanog Andreje Milutinovića, kao i Eda Murića i Janisa Kuzeloglua.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke