Vučić: ''Hitna istraga, Ataman nije dobrodošao!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
10:54
Izvor: Sportske.net

Posle tragičnog dođajaja u Istanbulu i skandalozne izjave trenera Galatasaraja Ergina Atamana, reagovala je i Vlada Srbije.

Beta/Nenad Petrovic/Ds
Beta/Nenad Petrovic/Ds

Povezane vesti

Posle sinoćnjeg ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, premijer Srbije Aleksandar Vučić je danas razgovarao sa svojim turskim kolegom Ahmetom Davutogluom, koji je tom prilikom izrazio saučešće srpskom premijeru povodom tragičnog događaja.

U telefonskom razgovoru, premijer Vučić je izrazio zaprepašćenje ovim događajem, zatražio hitnu istragu kako je došlo do ubistva, kao i hapšenje ubice i njegovo najstrože kažnjavanje.

Takođe, saopšteno je i da je Vučić poručio da šef stručnog štaba KK Galatasaraj, Ergin Ataman, nije dobrodošao u Srbiju, posle izjave u kojoj je ubijenog mladića, kao i sve ostale navijače Crvene Zvezde, optužio za terorizam.

Ataman se, u međuvremenu, izvinio, pravdajući se da u trenutku davanja izjave ''nije znao'' za ubistvo, ali bez obzira, takav rečnik je sraman.

Vučić je podsetio i da je Srbija samo pre nekoliko nedelja dočekala trostruko brojniju grupu navijača Bešiktaša i obezbedila im punu sigurnost i bezbednost u Beogradu, dok je Davutoglu obećao da će turske vlasti ''učiniti sve'' da se počinilac zločina pronađe i izvede pred lice pravde...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 22.11.2014
17:24

baš me zanima da li će sad oni dobiti 250 godina

avatar
Saturday, 22.11.2014
16:36

aaa evo i Ace ...

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Saturday, 22.11.2014
15:02

A sad drzava pod hitno ali pod hitno da svim merama napada ovo .

avatar
3x3
Saturday, 22.11.2014
12:56

Nemam komentar.

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 22.11.2014
12:50

Nije ovo dovoljno, treba sada nasi mediji da krenu u ofanizivu, ali oni ce umesto toga verovatno da krenu da pisu kako su navijaci Zvezde u Kragujevcu divljali...