Vučić: "Ataman u Srbiji po Zvezdinoj molbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
19:03
Izvor: Sportske.net, Beta

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da je treneru Galatasaraja Erginu Atamanu dozvoljeno da uđe u Srbiju zbog molbe koju je KK Crvena zvezda uputio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da će trener turskog košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman prisustvovati utakmici s beogradskom Crvenom zvezdom Telekom 16. januara u Beogradu.

On je objasnio da je takvu odluku doneo nakon molbe koju je vicešampion Srbije uputio i predočio da je sa navijačima postignut dogovor vezano za prihvatanje takve odluke.

"Gospodin Ataman će ući u našu zemlju po molbi košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom. Oni imaju dogovor sa svojim navijačima da to prihvate", rekao je Vučić novinarima u Vladi.

Vučić je rekao da je Turska "učinila sve što je mogla" i uhvatila ubicu navijača Crvene zvezde Telekom Marka Ivkovića u Istanbulu, a da je sada na Srbiji da garantuje bezbednost prilikom naredne utakmice.

Ivković je ubijen u neredima ispred hale uoči novembarskog duela dva tima. Ataman je odmah posle meča nazvao pristalice crveno-belih "teroristima", nakon čega ga je Vučić okarakterisao kao "personu non grata".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke