VTB - Teo na poštedi, CSKA ubedljiv

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.11.2014.
17:19
Izvor: Sportske.net

Moskovski CSKA vezao je četvrti uzastopni trijumf u regionalnoj VTB Ligi a srpski internacionalac Miloš Teodosić imao je malu minutažu i neznatan učinak u ubedljivoj pobedi nad Crvenim Krilima.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne VTB Lige upisao je peti ovosezonski trijumf u pomenutom takmičenju a srpski reprezentativac Miloš Teodosić dobio je priliku da predahne.

Plejmejker "Armejaca" vodio je svoju ekipu do važne pobede nad Unikahom u Evroligi krajem sedmice pa je trener Dimitros Itudis danas odmarao Teodosića u duelu sa Crvenim Krilima.

CSKA je slavio rezultatom 92:51 (23:6, 29:16, 12:15, 28:14) a srpski reprezentativac na parketu je proveo nepunih 15 minuta i za to vreme nije uzimao šuteve.

Moskovljani su do sada odigrali šest utakmica u VTB Ligi i trenutno imaju skor 5-1, dok u grupnoj fazi Evrolige za sada imaju maksimalnih 4-0 a narednu utakmicu igraju na gostovanju Limožu.

Podsećamo da je Miloš Teodosić u okviru 4. kola EL sa 27 poena i 10 asistencija participirao u trijumfu CSKA nad Unikahom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke