VTB - Odlični Lovernj i Kinsi, pobedio i Crveni Oktobar!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.11.2014.
20:40
Izvor: Sportske.net

U današnjim mečevima VTB lige, doskorašnji košarkaši Partizana prikazali odlične partije, a trijumfovao je i jedan od Partizanovih rivala u Evrokupu, ekipa Crvenog Oktobra.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Ekipa Himkija danas je bila najubedljivija i u duelu protiv Bizonsa na svom terenu je slavila sa 93-74.

To je bila šesta pobeda Moskovljana u sedam odigranih mečeva, a odličnu partiju pružio je bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj. On je pobedi svog tima doprineo sa 17 poena, 8 skokova, 2 asistencije i 1 blokadom.

Zapažen nastup imao je još jedan bivši košarkaš šampiona Srbije, Amerikanac Tarens Kinsi. Njegov Nižnji Novgorod i dalje ima stopostotan učinak, a sedmu uzastopnu pobedu ostvarili su u derbiju protiv Lokomotive Kuban - 71:60.

Kinsi je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 16 poena, a gostima nije bila dovoljna ni odlična partija Dereka Brauna, koji je upisao 22 poena.

Konačno, aktuelni Partizanov rival u Evrokupu ove sezone, ekipa Crvenog Oktobra iz Volgograda večeras je kao gost savladala češki Nimburg sa 74-71, što im je tek drugi trijumf u ovom takmičenju.

Večeras je posebno bio raspoložen Rendi Kalpeper sa 28 poena (7 od 8 za dva poena, 3 od 7 za tri), a pratio ga je Romeo Travis sa 13.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke