VTB - Lokosi vratili brejk!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.05.2017.
20:10
Izvor: Sportske.net

Izabranici Saše Obradovića su na dobrom putu da izbore plasman u polufinale VTB lige.

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara savladali su Uniks u Kazanju rezultatom 71-83 i tako poveli u 1/4 finalnoj seriji sa 2-1.

Nakon izjednačene prve četvrtine, Lokosi u drugom kvartalu dolaze do nešto osetnije prednosti, serijom 11-3 potom zatvaraju taj period igre i na pauzu odlaze sa osam poena viška.

Uniks je uspeo da smanji taj deficit u trećoj četvrtini, na startu odlučujućeg perioda su prišli i na dva poena zaostatka, ali su potom Džening i Kvostov trojkama odlepili četu Saše Obradovića na osam poena suficita, ispostavilo se da su u tom trenutku i prelomili susret.

Potom su stigli i do dvocifrene prednosti, sa kojom su i okončali meč.

Još jednu sjajnu partiju u pobedničkom sastavu pružio je Tejlor Ročesti sa 21 poenom i pet asistencija, odličan i Džening sa 18, dok je 15 postigao Jan Vujukas. Dvocifren i Brekof sa 10 poena.

U poraženom sastavu iz Kazanja 16 poena Latavijusa Vilijamsa, pola koša manje dodao je Kit Lenfrod, na 13 se zaustavio Koti Klark, dok je dvocifren bio i Kvino Kolom sa 12 poena, dodao je i sedam asistencija.

Ovo je poslednji par 1/4 finalne runde, bolji iz duela Lokomotive i Uniksa će na megdan moskovskom CSKA, koji je danas arhivirao Astanu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke