VTB - Lokomotiva se vratila na pobednički kolosek

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.12.2015.
17:42
Izvor: Sportske.net

Nakon dva vezana poraza u regionalnoj VTB ligi košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara vratili su se na pobednički kolosek trijumfom nad Jenisejem u Krasnojarsku.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Košarkaši krasnodarske Lokomotive Kubanj upisali su šestu pobedu u regionalnoj VTB ligi. Trijumf nad Jenisejem u Krasnojarsku ekipa Georgiosa Bracokasa ostvarila je posle dva uzastopna poraza.

Gosti iz Krasnodara slavili su rezultatom 82:73 (18:19, 22:21, 25:22, 17:11) ali je pitanje pobednika rešeno tek u poslednjoj deonici koju je Lokomotiva dobila sa šest poena razlike.

Najefikasniji pojedinac u redovima pobedničkog tima bio je Malkom Dilejni sa 25 poena (2/6 za dva, 3/7 za tri), 4 skoka i 4 asistencije, dok je Entoni Rendolf dodao 15 poena i 5 skokova.

Lokomotiva Kubanj se nakon 11 odigranih utakmica u VTB ligi nalazi na 7. poziciji na tabeli sa skorom 6-5, a podsećamo da će klub iz Krasnodara u nastavku sezone igrati u TOP 16 fazi Evrolige u istoj grupi sa šampionom Srbije.

Prvi međusobni susret Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kubanj zakazan je za 28. januar i biće odigran u hali "Pionir".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke