VTB - CSKA ubedljiv na startu plej-ofa

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.05.2015.
17:02
Izvor: Sportske.net

Četvrtfinalnim mečevima u VTB ligi je počela plej-of serija. Moskovski CSKA bio je ubedljiv na startu i lako savladao Astanu a srpski internacionalac Miloš Teodosić upisao je solidnu partiju.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Dominacija ruskih timova u VTB ligi dovela je do toga da na startu plej-ofa sedam od osam ekipa dolaze iz najveće zemlje na svetu.

Čast ostatka regiona brani kazahstanska Astana koja će po svoj prilici vrlo brzo završiti učešće u plej-ofu, imajući u vidu da se klub iz kazahstanske prestonice nameračio na branioca titule.

Već u prvom susretu četvrtfinalne serije plej-ofa CSKA je kao domaćin ubedljivo savladao Astanu rezultatom 103:58 (27:24, 20:18, 25:9, 31:7) i poveo u seriji sa 1:0.

Trener moskovskog kluba u igru je uveo sve igrače koji su bili u protokolu a interesantno je i to da su svi košarkaši CSKA danas uspeli da se upišu u listu strelaca.

Srpski internacionalac Miloš Teodosić imao je smanjenu potrošnju pošto je naterenu proveo manje od 25 minuta i za to vreme je postigao 9 poena uz 2 skoka i 3 asistencije.

Naredna utakmica na programu je već u ponedeljak a ukoliko sve bude išlo po planu CSKA će već 7. maja overiti plasman u polufinale plej-ofa na trećoj utakmici četvrtfinalne serije koja se igra u Astani.

Rezultati prvih utakmica 1/4 finala plej-ofa VTB lige:

CSKA Moskva - Astana 103:58
Zenit - Nižnji 73:72
Lokomotiva Kubanj - Uniks 74:63
Himki - Saratov 03.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke