VTB - CSKA bolji od Parme, Teo od Anđušića

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.11.2016.
13:59
Izvor: Sportske.net

Kaznena ekspedicija Dimitrisa Itudisa ostvarila je petu uzastopnu pobedu u VTB ligi a jedanaestu ako se računa i učinak u Evroligi, pošto je u nedelju lako izašla na kraj sa Parmom iz Perma.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Moskovski CSKA nalazi se u pravom ritmu već u ranoj fazi nove sezone što pokazuje učinak "Aremejaca" u regionalnoj VTB ligi i Evroligi.

Aktuelni šampion Evrope danas je upisao jedanaestu pobedu na isto toliko utakmica pošto je na domaćem terenu savladao Parmu uz Perma rezultatom 98:74 (24:22, 23:26, 34:12, 17:14).

Gosti su u prvom poluvremenu "dobili fore" pa su čak vodili sa pola koša razlike posle 20 minuta igre, ali je "Armija" u trećem periodu dodala gas i pregazila tim za koji nastupa i naš Danilo Anđušić.

Srpski internacionalac iz redova Parme iz Perma utakmicu je završio sa 14 poena (3/8 za dva, 2/6 za tri), 3 skoka i 4 asistencije, dok je njegov zemljak Miloš Teodosić za znatno manje vremena ostvario bolji učinak.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije danas je na terenu proveo 18 minuta i za to vreme upisao 16 poena (4/5 za dva, 1/5 za tri) uz 4 asistencije. Najefikasniji u redovima CSKA danas je bio Dmitri Kulagin koji je postigao dva poena više od Miloša Teodosića.

Nakon pet odigranih mečeva CSKA iz Moskve vodi u regionalnoj VTB ligi sa skorom 5-0, a "Armejci" uz to drže i čelo tabele u Evroligi sa skorom 6-0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke