VTB - "Armija" maršira ka finalu sa sjajnim Teom na čelu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.05.2015.
17:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaši moskovskog CSKA poveli su sa 2:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa regionalne VTB lige pošto su u subotu dobili i drugi međusobni duel sa Nižnjim iz Novgoroda.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion VTB lige nalazi se na pravom putu odbrane trofeja pošto posle dve polufinalne utakmice sa Nižnjim ima prednost od 2:0 pa će mu za plasman u finale biti dovoljan jedan brejk u Novgorodu.

Drugi polufinalni duel između CSKA i Nižnjeg bio je lišen neizvesnosti pošto su domaći lako stekli osetnu prednost i držali je do kraja susreta.

"Armija" je na kraju slavila rezultatom 97:77 (23:21, 29:17, 20:15, 25:24) a srpski internacionalac Miloš Teodosić imao je zapažen učinak u novom trijumfu Moskovljana.


Plejmejker reprezentacije Srbije postigao je 15 poena (4/7 za dva, 2/4 za tri) i upisao 6 asistencija čime se izborio za zvanje drugog najboljeg pojedinca u pobedničkom sastavu.

Najbolji igrač CSKA u trijumfu nad Nižnjim bio je Soni Vims koji je ubacio 20 poena, dok su Aron Džekson i Nando De Kolo postigli jednak broj poena kao i naš Miloš Teodosić.

Terens Kinsi predvodio je Nižnji u drugoj utakmici sa 15 poena, 2 skoka i 2 asistencije, a podbacio je Tejlor Ročesti koji je za 28 minuta ubacio samo 9 poena.

Treća utakmica na kojoj će CSKA imati prvu "meč loptu" za plasman u finale na programu je 26. maja i igra se u Novgorodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda do Tokija
Sunday, 24.05.2015
22:54

Ma dzaba sve kad ne mogu da postanu prvaci Evrope a imaju naveci budzet