VTB - "Armija" gazi sve pred sobom

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 21.11.2016.
19:13
Izvor: Sportske.net

Ekipa moskovskog CSKA je zabeležila novi trijumf u regionalnom takmičenju, ukupno šesti iz isto toliko utakmica, pošto je danas bez većih problema kao gost savladala estonski Kalev.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Domaćin se držao u prvom kvartalu, na prvu pauzu otišao sa samo pola koša zaostatka, ali je u drugoj i trećoj deonici kvalitet šampiona Evrope došao do izražaja i pitanje pobenika se nije više postavljalo.

Istina, Kalev je u poslednjem kvartalu imao jedan dobar zamajac kada je prišao na minus 11, ali je taj udar odbijen pa se utakmica završila rezultatom 68:87.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je posle Vitalija Fridzona (15 pts) bio najefikasniji u pobedničkom timu, za nešto više od 19 minuta u igri ubacio je 12 poena (2/3 za dva, 2/5 za tri, 2/2 penali), uz to je imao po tri skoka i asistencije, ali i pet izgubljenih lopti.

Dvocifreni u redovima 'Armejaca' bili su još Nikita Kurbanov (11 pts), Dmitrij Kulagin (11 pts) i Aron Džekson (10 pts). Valja dodati da je Itudis danas odmarao Nanda DeKoloa.

U poraženom sastavu najefikasniji je bio Demont Harper sa 18 poena.

 
CSKA u narednom kolu VTB lige dočekuje Nižnji Novgorod, ali pre toga ih čeka meč 9. kola Evrolige protiv Baskonije takođe pred svojom publikom.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke