Vrhunska utakmica, Baskonija slavila u uzbudljivom finišu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.12.2016.
19:13
Izvor: Sportske.net

Fantastičan meč između Uniksa i Baskonije, na kraju su gosti slavili poenima Šengelije na dve sekunde do kraja. Videli smo čak 8 poena u poslednjih 6 sekundi!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Neverovatna završnica i sjajna utakmica između Uniksa i Baskonije.

Baskonija je bila bolja ekipa u prvom poluvremenu, tokom druge četvrtine su vodili i sa +13, ali su domaći do sredine treće deonice uspeli da pređu u prednost (48:47).

Od tada se igralo koš za koš, niti jedna ekipa nije uspela da se odvoji, da bi se ušlo u ultra neizvesnu završnicu.

Prvo je na 6 sekundi do kraja Šejn Larkin (koji je bio pod znakom pitanja za današnji duel) uspeo da pogodi trojku za 88:90 za Baskoniju, a onda je Lengford na drugoj strani za samo 3 sekunde vratio istom merom za 91:90.

Baskonija je imala poslednji napad, izveli su ga, ali vreme nije krenulo, što je dovelo do besa kod obe ekipe. U nastavku, Šengelija dobija loptu, košarkaši Uniksa prave faul, a Gruzijac pogađa oba slobodna bacanja i donosi veliku pobedu svom timu.

Lengford je imao 25 poena, Kolom 23, od ostalih jedino je Džonson uspeo da ubaci preko 10, imao je 11 poena. Na drugoj strani Larkin je imao 22 poena, Šengelija 18.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Thursday, 15.12.2016
23:26

Gledao sam bas taj kraj. Znaci kako su mogli da im daju ponovo napad kad je onaj lik sutirao i promasio ibtamamn bi isteklo vrijeme. Baskonija previse srece ali i sudije ne znam da li su mogli rec kraj i cao