Vreme je da se i ''braća'' uvere u Zvezdinu snagu! (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
11:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts večeras igraju jednu od presudnih utakmica u borbi za plasman u Top 8. Pobeda bi širom otvorila vrata sledeće faze takmičenja, poraz bi uneo neizvesnost...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Tokom aktuelne košarkaške sezone bili smo svedoci brojnih evropskih spektakala u Beogradu, sa Crvenom zvezdom mts u glavnoj ulozi.

Rušili su Radonjićevi puleni gotovo sve evropske velikane, nekadašnje prvake Evrope, kao i onog aktuelnog, ali čak ni 15 pobeda u 26 odigranih kola još uvek ne garantuje Zvezdi da će se naći među osam najboljih ekipa koje će se plasirati u četvrtfinale.

Zbog toga večerašnji meč sa ''bratskim'' Oimpijakosom ima ogroman značaj!

Utakmica će biti odigrana u našoj najvećoj dvorani, ''Kombank Areni'', s početkom u 19 časova, a Zvezda će i ovoga puta biti oslabljenja neigranjem startnog plejmejkera Stefana Jovića.

Dobra vest je da se Nemanja Dangubić polako vraća u formu posle duže pauze zbog povrede, kao i da za sada Volters i Dženkins odlično pokrivaju izostanak Jovića.

Ni gosti iz Pireja nisu bez kadrovskih problema, neizvesni su nastupi Spanulisa i Lodžeskog, a trener Janis Sferopulos juče je potvrdio da će pred sam početak meča odlučiti da li će neko od njih dvojice zaigrati protiv Zvezde.

Za razliku od beogradskih crveno-belih, Olimpijakos je brige oko plasmana u Top 8 prebrinuo, pa će rasterećenije ući u večerašnji meč, a da košarkaši Crvene zvezde večerašnji dvoboj ne doživljavaju kao ''bratski'', potvrdio je i Branko Lazić, koji je poručio da na terenu toga nema i da je cilj našeg šampiona isključivo pobeda i ništa drugo.

Posle svega što su pokazali ove sezone, Zvezdini košarkaši su nas uverili da i večeras mogu do pobede, naravno uz prepoznatljiv huk ''Delija'' sa tribina ''Kombank Arene''.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 22.03.2017
18:20

Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије.

avatar
Patrick Bateman
Wednesday, 22.03.2017
15:23

Svaka cast braci ali na terenu to nismo. A i navijaci se trude da naprave prijateljsku atmosferu umesto da vrsimo pritisak na njih kao i u svakoj drugoj utakmici. Bitno je da ovo dobijemo a to oko bratstva danas ostaviti po strani.