Vratio se Jović, a onda novi peh!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.02.2017.
17:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s bez većih problema odrađuju posao sa zagrebačkom Cibonom u sklopu 22. kola ABA lige, ali nakon prvog poluvremena ostaje briga zbog novog peha sa povredom.

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Taman što se prvi plejmejker Crvene zvezde mt:s vratio na parket i zaigrao u duelu sa zagrebačkom Cibonom aktuelni šampion regionalne lige doživeo je još jedan peh.

Krilni centar Milko Bjelica dobio je udarac u mišić tokom prvog kvartala duela sa Cibonom zbog čega je odmah morao van terena, a vrlo brzo i u svlačionicu.

Još uvek nije poznato kakav je intenzitet povrede, pa navijačima ostaje da se nadaju da novi peh neće dodatno oslabiti ekipu uoči važnih mečeva u Evroligi.

Ono što hrabri jeste podatak da se Milko Bjelica vratio na klupu u završnici prvog poluvremena što je svakako pozitivan signal.

Što se tiče same utakmice u hali "Aleksandar Nikolić" može se reći da crveno-beli sa pola snage za sada dobro odrađuju posao. Zvezda je serijom 14:0 stigla do dvocifrene prednosti na startu drugog kvartala i za sada uspešno kontroliše situaciju na terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TIŠINA TAMO
Sunday, 12.02.2017
22:31

Zahvaljujući povredama pojedinih igrača Zvezda je pobedila neke ekipe a sada kad se povredi neki Zvezdin igrač onda je to peh a sreća kad se povredi neko drugi

avatar
Lav
Monday, 13.02.2017
00:13

Koje su to neke ?

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 13.02.2017
01:53

Cska, Fener, Pao i mnogi drugi su bili kompletni protiv nas...I nije isto kada njima prebogatima se povredi neko, kada imaju ceo roster sa izuzetno kvalitetnim igracima, (a mogu i dovesti nove ako pozele) i kada se nama neko vazan povredi (a sada su 3 prvotimca nespremna). Ispada da smo pola EL pobedili slucajno po ovakvim pricama, a cekali smo od leta do januara drugog centra, dok drugi plej nam je stigao tek nakon 3 meseca...totalno su smesne ove pricice koje imaju cilj umanjenja nasih uspeha....

avatar
TIŠINA TAMO
Monday, 13.02.2017
00:26

Barsu, Reala , Makabi , i nisam mislio da umanjujem zaluženu pobedu već činjenicu da je bilo povredjenih igrača

avatar
Red Wolf
Sunday, 12.02.2017
19:40

Nemoj Milko kako ce mo sa Mitrom da igramo.

avatar
Kolee
Sunday, 12.02.2017
19:14

Realno,bez umanjivanja uspeha,Zvezda je ovoliko pobeda u evroligi i ostvarila cinjenicom da su joj igraci bili zdravi,nije bilo povreda. Pogledajte Barselonu,imaju celu postavu povredjenih igraca. Znam da ce sad da krenu sa uvredama i prozivkama,ali ovo je istina,priznali ili ne. Kljucni igraci su bili zdravi,dobru formu,i lose zdravstveno stanje u nekim ekipama iskoristili su najbolje moguce. Na zalost,umor je stigao i pojedine igrace Zvezde.

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 12.02.2017
21:03

Nije to tacno, Barselona je najgori primer, veoma baskuzan tim, godinama se nije desilo tako nesto, star je to tim pre svega... Dok mnogo timova nije imalo neke povrede ili bitnije povrede poput Makabija, Baskonije, Daruse itd, cak i kad se desi neka nezgodnija , odmah dovedu nekog jos skupljeg i boljeg igraca, kao sto je to PAO uradio i postao ofanivno snazniji zbog tog poteza.... a i ,mnogi u EL imaju bolesno mnogo para pa su doveli brdo zamena i napunili roster igracima, sto zbog lose igre, sto zbog po nekih povreda, sto zbog bitke na vise frontova i iscrpljujuceg ritma....Mi smo bili bez pleja (Waltersa 3 meseca, stigao negde pocetkom NOVEMBRA umesto u junu, ili pocetkom avgusta barem, da bude sa ekipom ko covek), Takodje Thompson tek sada stigao na polusezoni. Imali smo poraze zbog toga (Darusa, Pao, Baskonija, Uniks), pogotovo se desila serija poraza kada je Mitrovic bio van zbog povrede, tada smo izgubili protiv Zalgirisa na najgori nacin, jer je nakon iskljucenja Simona, mrsavi Danga sam drzao poziciju krilnog centra do kraja... Svi manje ili vise su imali sve svoje najbitnije igrace u EL, pa cak i da im se neko povredi, oni mogu i bez njega, jer imaju po 10 stranaca jako skupih i po renomeu vecih, kvalitetnijih, vecinom za 2 klase iznad Dzenkinsa i slicnih koje mi imamo....Nista ne moze da nam umanji uspeh, ma koliko god pokusavali i sta god smisljali...

avatar
Kilavi Milojko
Sunday, 12.02.2017
23:13

Немој више реално, слабо имаш додира с реалношћу..... ПС. Погледај Макаби, странаца колико хоћеш, двојицу коју Звезда није могла финансијски да испрати у епизодним улогама, па 2х НЕУТРАЛИСАЊЕ. Као што рекох, немој реално, јер реалан ниси.... ;)

avatar
Marcelo kralj
Sunday, 12.02.2017
18:42

Unisti ce nas glupe povrede

avatar
3x3
Sunday, 12.02.2017
20:07
avatar
Čeki
Sunday, 12.02.2017
18:38

Zao mi je kad se neko povredi, ali ovo i nije neki peh.