Vratila se i zasenila kapitena Crvene zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
17:53
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde sigurno su upoznati sa njenim likom, a svi oni koji su tugovali kada je prestala da vodi emisije na Zvezda TV mogu da počnu sa slavljem, atraktivna crnka se vratila.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Novu sezonu KK Crvena zvezda mts pratiće i nova emisija "Tvoja Zvezda" koja će se baviti zanimljivostima vezanim za košarkaše šampiona Srbije i stvarima koje nisu usko vezane za sportski teren.

Prva epizoda pojavila se na "You Tube-u" u ponedeljak i posvećena je kapitenu KK Crvena zvezda mts Luki Mitroviću koji je u petominutnom razgovoru otkrio neke zanimljive podatke o sebi.

Krilni centar Crvene zvezde mts podsetio je na to kako se zaljubio u košarku na prvi pogled i kako su njegovi roditelji imali bitnu ulogu u odabiru sporta kojim je počeo da se bavi.

"Moji roditelji su igrali košarku, uvek se u kući gledala košarka, pratila se reprezentacija, a uz to sam rastom bio viši od vršnjaka... Sasvim je normalno i prirodno bilo da odem na košarkaški trening što se prvi put dogodilo kada sam imao sedam, osam godina. Nikada nisam rekao ne želim da idem na trening ili ne želim da se bavim ovim tako da može da se kaže da je to bila ljubav na prvi pogled" objasnio je Luka.

Pored priče o košarci Luka Mitrović je otkrio da gaji veliku ljubav prema fudbalu, da je kolekcionar fudbalskih dresova i da bi u budućnosti rado voleo da nauči da kuva i da se služi španskim jezikom.

Prvu ekipzodu emisije "Tvoja Zvezda" vodila je atraktivna voditeljka Katarina Srećković koja je navijačima Crvene zvezde dobro poznata još iz vremena kada je bila voditeljka "Zvezda TV".

Nakon što je završila sa svojim angažmanom u FK Crvena zvezda neko vreme je nije bilo, a verujemo da će navijači sa oduševljenjem sada čekati svaku novu epizodu emisije "Tvoja Zvezda".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke