Vraća se Bobče Mekejlebovski?

Autor: Beta Beta
sreda 09.11.2016.
16:22
Izvor: Beta

Američki košarkaš sa makedonskim pasošem Lester Bo Mekejleb nije odbacio mogućnost da ponovo zaigra za reprezentaciju Makedonije.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

U Makedoniji Mekejleba smatraju herojem Evropskog prvensta 2011. godine, na kojem je makedonska reprezentacija predvođena naturalizovanim plejmejkerom osvojila četvrto mesto, što je njen najveći uspeh.

"Ne zavisi od mene da li ću da se vratim u reprezentaciju. Možda se vidimo sledećeg leta u Skoplju", rekao je Mekejleb koji je u glavnom gradu Makedonije zbog utakmice njegovog tima Gran Kanarije protv MZT.

Kako su preneli lokalni mediji, on je rekao da bi u budućnosti možda mogao da zaigra za MZT, koji je kako se spekulisalo pred početak ove sezone sezone imao želju da ga dovede.

"Sada sam u Gran Kanariji. Imamo dobru sezonu i fokusiran sam na utakmice ovog tima. U budućnosti se ne zna, možda bih zaigrao za MZT, ako postoji takva opcija", rekao je miljenik makedonske košarkaške publike.

Utakmica Evrokupa između makedonskog šampiona MZT Skoplje Aerodrom i španske Gran Kanarije igra se večeras od 19.00 u dvorani "Jane Sandanski" u Skoplju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke