Vrabac se ''ustremio'' na - Evroligu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.12.2016.
10:21
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Kako sezona odmiče, Adin Vrabac igra sve bolje, što je posebno došlo do izražaja u Poljskoj, gde je bio junak pobede crno-belih nad Zelenom Gorom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dugo je bio kritikovan i osporavan od dolaska u Partizan, ali sada je došlo njegovih ''pet minuta''.

Adin Vrabac u poslednjim mečevima u tekućoj godini pokazuje evidentan napredak u igri i znatno veće samopouzdanje, što se i odrazilo na njegov učinak u mečevima protiv Zelene Gore, kada je bio gotovo nepogrešiv, ali i protiv MZT-a u 15. kolu ABA lige proteklog vikenda.

Navijači Partizana mu pružaju sve veću podršku, a u intervjuu za ''Blic'', bosanskohercegovački košarkaš ističe da se navikao na život u Beogradu i da je ovde sjajno prihvaćen.

''Imam čak i svoje fanove, stalno su u 'Pioniru' i daju mi podršku specifičnim znakovima rukama, imitirajući krila, kada nam se pogledi sretnu. Uvek su pozitivni i kad dobijemo i kad gubimo'', otkriva Vrabac.

Za trenera Džikića kaže da je pravi ''vetar u leđa'' njemu i njegovim saigračima, iako priznaje da ume da bude i ''težak'' kada crno-belima ne ide.

''Uči nas da razumemo košarku, imamo sistem i težimo ispunjavanju zadataka. Ponekad je težak, kada ne odigramo kako zamisli, ali se trudi da nas načini boljim igračima i timom. Vetar nam je u leđa i uvek izvlači maksimum iz nas'', objašnjava Vrabac.

Košarkaš koji će u januaru napuniti 23 godine veruje da će i dalje napredovati i jednog dana zaigrati i u Evroligi. Ako ne sa Partizanom, onda...

''Želja mi je da se usavršavam, igram Evroligu, možda u Turskoj gde svi sada idu, jednog dana...'', zaključio je Vrabac.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jacopo Belbo
Monday, 26.12.2016
23:13

Turska je, za razliku od Srbije (i ostalih YU banana) drzava.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
22:02

A to si hteo da mi kazes Hahhaa

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
15:51

Sad il' nikad, samo pare mogu da ih privuku i nista drugo, isto to vazi i za nase ljude koji su treneri. Sigurno ne neka velika tradicija turske kosarke, budimo realni:-D

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 26.12.2016
14:04

Momak ima potencijal a Džikić radi prva stvar sa njime. Uči ga dobroj odbrani i da ne srlja u napadu. Setite se samo kako je igra kod Božića, stalno je nešto forsirao. Meni lično drag igrač, ovako po predispozicijama sličan Veselom, ali mislim da je kvalitetom dosta ispod tog nivoa. No, ko zna, videćemo dokle će dogurati. Svakako mu želimo sreću

avatar
Guner25
Monday, 26.12.2016
13:09

Gde ce Muja,ako nu u Stambol grad :)

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
14:00

Bravo, pozdravili te Kalinic, Erceg, Antic i Stimac. Micova i Bjelicu necemo, oni su i nasi.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
16:50

Zato sto je vise vas (a znam da jeste, to sam i sam napisao), zato ce i ostati tamo toliko dugo:-D Nije u redu to sto pises, igras se recima, a vredjas nam igraca...

avatar
Guner25
Monday, 26.12.2016
16:13

Ali nikog od njih nisam cuo da je spomenuo Tursku pre nego sto je otisao,profesionalci su,a tamo su pare,a ovom je srce tamo,kao i svim Turcima sa ovog podrucja...Kalina je vise nas nego Micov ;)

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 26.12.2016
15:26

Bilo kako bilo stvarno ne razumem sta to ima u Turskoj kosarci osim para pa mladi igraci vec planiraju da igraju tamo. Bogdana i Kalinu razumem jer su u Feneru vec bili Bjelica, Zeljko i Veseli a i sa Fenerom mogu da se nadaju osvajanju Evrolige ali ostali... Micov i Erceg su tamo otisli zbog para u to sam siguran, Stimara takodje hoce da izvuce neki jak ugovor nakon dobre sezonu u Zvezdi.