Vrabac ''oživeo'' i Kecmanovu trojku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.06.2016.
23:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Adin Vrabac nije dolazio do izražaja u duelima sa Crvenom zvezdom, sve do sada već čuvene trojke u trećoj utakmici finalne serije, sa više od pola terena, u stilu Dušana Kecmana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ako pogledamo konačan rezultat sinoćnje utakmice (75:72 u korist Partizana), može se doći do zaključka da je baš ta trojka Adina Vrapca bila presudna za trijumf Džikićevog tima, iako ju je postigao na kraju treće četvrtine.

A sadašnji pomoćni trener crno-belih Dušan Kecman je ovoga puta imao priliku da sve to vidi sa Partizanove klupe i ujedno evocira uspomene na Zagreb 2010, kada je na sličan način doneo pobedu ii trofej ABA lige ekipi Partizana.

Naravno, zanimljivo je sada čuti Kecmanove utiske posle sinoćnjeg meča, a on je na tu temu govorio za ''Novosti''.

''Video sam da leti u pravom smeru, ali nikad sa 100 odsto sigurnosti ne možete da kažete da će i ući. Izuzetno težak šut, iz koraka, izbačen jednom rukom'', objašnjava Kecman.

Neminovno je poređenje i sa njegovim nezaboravnim pogotkom protiv Cibone, a Kecman ističe da je i taj njegov podvig ponovo ''oživeo'' pogotkom Adina Vrapca.

''Sigurno da je to pečat moje karijere. Lepa su sećanja. Moja trojka i 'živi' kroz uspešne pokušaje i uvek mi je drago kad me mlađi podsete na ovakav način kao Vrabac'',
zaključio je Kecman.

U prilogu pogledajte i Kecmanovu, kao i sinoćnju trojku Vrapca.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GOODBYE HORSES
Thursday, 09.06.2016
08:26

Moguce da su ovde bili i koraci, ali svejedno smo osteceni nebrojeno puta, a niko ne spominje onu silaznu u prvom poluvremenu:-) Sad to mozda i nije tema, ali mozda i jeste povezano, ne znam da li je zvezda ostecena u vaterpolu u onoj poslednjoj utakmici u finalu, najtezi sport kad je rec o takvim PROcenama koje je prakticno i nemoguce dati ako niste bas ekspert za taj sport, ali za poslednje dve utakmice u kosarci, a narocito trecu mogu da kazem da ovaj skandal iz utakmice u utakmicu samo povecava svoje razmere, ne znam sta danas vise da ocekujemo... P.S. Pantelije su tako dobile (cak mi je bilo i drago zbog toga jer nisam hteo da na taj nacin dodjemo do titule) Partizan nakon masakrirajuce kradje u trecoj utakmici finala '13, neverovatno je pa cak i fascinantno koliko ova serija podseca na tu...

avatar
Partibrejker
Thursday, 09.06.2016
12:34

Kako misliš da je Zvezda oštečena u poslednjoj utakmici finala u vaterpolu?Ako si gledao,ne treba da budeš ekspert da vidiš kako su zvezdini igrači udarali pesnicom i glavom iznad vode(trojci naših razbijen nos).Vaterpolo se igrao samo u prvoj četvrtini,a onda su počeli da se biju.Mogao si da čuješ Vujasinovića na tajm autu kada se obraća igračima Partizana da ne odgovaraju na udarce.Sigurno je bilo desetak namernih udaranja za isključenje.Pri tom govorim o par iskusnih igrača koji su pojačali Zvezdu pred plejof.

avatar
GOODBYE HORSES
Thursday, 09.06.2016
12:49

Vise sam pricao o onome ispod vode jer je bilo i dosta faulova u napadu, a nisam siguran da je npr. Pekovic onda napravio faul u napadu kad je dao onaj gol (ako se ne varam) za izjednacenje no dobro. Naravno da sam i cuo i video Vujasa kako je zastao kad je cuo sta su ovi rekli na tajm-autu, a i onako smekerski pogledao:-D