Voriorsi prihvatili izazov, "metlom" na "metlu"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.05.2017.
09:12
Izvor: Sportske.net

Šta su oni gori od Klivlenda? I Golden Stejt na 8:0 u plej ofu, čekaju teksaški rasplet.

Bob Donnan, USA TODAY Sports Pool via AP, Pool
Bob Donnan, USA TODAY Sports Pool via AP, Pool

Povezane vesti

Nova "metla" Voriorsa, Golden Stejt je u finalu Zapada,

Dobili su i drugi meč u Solt Lejk Sitiju, 121:95, serija se neće vraćati u Ouklend. Delovali su impresivno, Kari je vodio tim sa 30 poena, sve se brzo odigralo u prvoj četvrtini, vođstvo gostiju 39:17, tada se već naziralo da Juta nema nikakvu šansu.

Drajmond Grin ponovo impresivan, ovo je njegova serija, 17 poena, 11 asistencija i 10 skokova.

Kavsi i Voriorsi drže ritam, bez poraza su u prve dve runde plej-ofa, kao da finale izgleda izvesno.

Ipak da sačekamo, sada će Golden Stejt verovatno navijati za što dužu polufinalnu seriju San Antonija i Hjustona, Teksašani su na 2:2 i ko zna možda nas tu čeka svih sedam mečeva, a pobednik će onda na crtu odmornom Golden Stejtu.

Kari je posebna priča, kao da se čuvao za plej of, sada ima prosek 26.7 poena po meču u ovih osam utakmica i igra bolje nego u regularnoj sezoni. Klej Tompson koji je imao problema u seriji sa Jutom u prva tri meča, je sada bio na svom nivou, ubacio je 21 poen, namestio ruku i sve to hrabri navijače pred nastavak.

Juta je tamo gde treba da bude, odličan tim, ali Voriorsi su sa druge planete. Džez je vodio u samo jednom od četiri meča ove serije, ali je ovo prvi put da je Juta igrala polufinale od 2010. Sa Hejvardom, Goberom, Hudom, i ako ostanu veterani Hil, pre svega, ako Derik Fejvors bude uspeo da se sačuva od povreda, biće opasni i narednih sezona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 09.05.2017
09:23

Oni su bolji od klivlenda.

avatar
NIK14
Tuesday, 09.05.2017
15:45

To ce se tek videti..cleveland je generalno kompletniji i iskusniji tim i ove igraju veoms dobru kosarku... bice bas gusto..