Voriorsi otpustili trojicu, ovo je njihov konačan tim za novu sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.10.2016.
10:59
Izvor: Sportske.net

Prošle godine su ispustili prsten na poslednjem koraku, ove su sklopili tim sa kojim to ne bi smelo da im se desi.

Beta/AP Photo/Denis Poroy
Beta/AP Photo/Denis Poroy

Povezane vesti

Povećan je seleri kep, a "Ratnici" su to iskoristili da stvore najjaču petorku u ligi. Stigao je Kevin Durent, on će zajedno sa Grinom, Tompsonom i Karijem činiti takozvano "veliku četvorku", a njima će se u startnoj postavi u zavisnosti od protivnika pridružili ili Zaza Pačulija, koji je takođe stigao ovog leta u Ouklend, ili Andre Igudala u nekoj "nižoj" varijanti.

Ekipu su napustili Endru Bogut i Harison Barns, obojica završila u Dalasu, otišao je i pomoćni trener Stiva Kera, bivši košarkaš Lejkersa Luk Volton, koji je upravo u "Stejpls Centru" dobio svoj prvi samostalni angažman.

Pomenutoj "velikoj četvorci" dodata su i neka solidna pojačanja poput veterana Dejvida Vesta i bivšeg centra Denvera, Filadelfije, Vizardsa i Mevsa Džavala Mekgija.

Stigao je i ruki Patrik Meko, a danas su otpuštena i tri igrača koja su se za dugoročniju saradnju borila preko trening kamp ugovora. U pitanju su bekovi Eliot Vilijams i Kamerun Džouns, kao i plejmejker Fil Presi. Njih trojica bi mogli sreću da potraže na "starom kontinentu", sećamo se da je upravo Eliot Vilijams prošle sezone dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom.

Zaključno sa ovim promenama, na spisku je ostalo 15 igrača, te će Voriorsi i definitivno ovako izgledati u novoj sezoni, u kojoj će napasti sve rekorde ali i ono najbitnije, prsten namenjen šampionima.

Plejmejkeri: Stef Kari, Šon Livingston, Petrik Meko

Bekovi: Klej Tompson, Ijan Klark

Krila: Kevin Durent, Andre Igudala, Kevon Luni, Džejms Mekadu

Krilni centri: Drejmond Grin, Dejvid Vest

Centri: Zaza Pačulija, Demijan Džouns, Džaval Mekgi, Anderson Varežao

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije niksic
Friday, 21.10.2016
11:48

Za 4,kolo evrolige stizu dva pojacanja u Zvezdu,plej i centar naravno.Sto se tice GSW imaju paklenu ekipu,ali se iskreno nadam da nece uzeti titulu.

avatar
Aleksandar K
Friday, 21.10.2016
16:15

Protiv Barselone u 3 kolu igrace i ta dva pojacanja kakvo crno 4 kolo