'Voriorsi' bez "teške artiljerije" u petoj utakmici

Autor: Boban Filipović
nedelja 12.06.2016.
20:36
Izvor: Sportske.net

Zbog nesportskog poteza na četvrtom meču finalene serije u Klivlendu, 'univerzalni ratnik' je dobio meč suspenzije.

Beta/AP Photo/Paul Sancya
Beta/AP Photo/Paul Sancya

Povezane vesti

Drajmonda Grina neće biti u ekipi Golden Stejta na petom meču finalne serije protiv Kavsa u Ouklendu, koji će biti i prva 'meč lopta' aktuelnom šampionu za odbranu titule.

On je suspendovan na jednu utakmicu neigranja zbog udaranja LeBrona Džejmsa bez lopte.

Inače, Grin je na toj utakmici oborio rekord NBA lige po broju pobeda u jednoj sezoni, a ukoliko njegovi saigrači uspeju da trujumfuju bez njegove pomoći neće imati priliku da ga dodatno uveća.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kobe
Monday, 13.06.2016
09:11

Hvala Bogu da je dobio suspenziju. Dobar igrac ali jako odvratan i arogantan

avatar
ludjak
Sunday, 12.06.2016
20:58

Trebao je on odavno da zaradi suspenziju....

avatar
Nikola Nikola
Sunday, 12.06.2016
20:44

Mnogo više je zaslužio suspenziju za meč broj 5 protiv Oklahome, ali to definitivno nije odgovaralo ''marketingu'' NBA lige u tom trenutku, za razliku od ovog momenta, kada im savršeno odgovara da produže seriju.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 13.06.2016
10:51

Sto ste simpaticni vi sa teorijama zavere,lepo odes danas do zelenasa,uzmes 50k eura das u zalog kucu/stan/kola stavis na dvojku kvota 3 i bog da te vidi,dosao ne dosao tiket

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 13.06.2016
12:05

Gledao sam svaku utakmicu,sto se sadasnje suspenzije tice,tako je u svakom sportu,ako se ponavlja ista stvar (ujedanje Suareza) (Prvi penal da nije sviran,a mogao je,drugi se svira za banalniji start) Takodje prvo procitaj svoj komentar,jesi napisao da produze seriju,jesi! Znaci da bi se produzila serija Klivlend MORA da pobedi,samim tim cist zakljucak je da ce biti dvojka veceras.... Kazes ucinice sve sto je u njihovoj moci,eto oduzeli su im bitnog igraca (zasluzeno) i ako sudije bude 60-40% na strani Klivlenda,znaci cudo treba da se desi da ne pobede,tako da ti je moj predlog vise nego koristan,posebno jer i ti ocekujes cak 7 utakmica.... Sto se LBJ tice,za mene je MJ najbolji pa 5 praznih mesta,pa tek onda druge porediti,ali naravno da volim tip igraca kao sto je LBJ jer je borac i jer je jedan od najkomplentnijih igraca

avatar
Nikola Nikola
Monday, 13.06.2016
11:16

Ko ovde priča o nameštanju utakmice i bilo kakvom klađenju? Pričamo o interesima čelnih ljudi lige, jer njima svaka dodatna utakmica direktno donosi par stotina miliona dolara; oni naravno neće napakovati rezultat utakmice, ali će svakako učiniti sve što je u njihovoj moći da i ova serija ide u 7 mečeva. To se stalno radilo u serijama koje imaju potencijal da idu u mnogo mečeva i gde su rivali približnih kvaliteta - zaista ne vidim smisao banalnih komentara poput tvog. Hoćeš da kažeš da je ovo udaranje Džejmsovih ja** (i koškanje sa istim) bilo opasnije od onog ''voleja'' u međunožje Adamsa u utakmici broj 4 finala zapada, ili onog nabadanja kolenom u istu ''stvar'', sa istim glumcima, u utakmici broj 2? Postoje dve verzija, prva je da si veliki obožavalac lika i dela LBJ-a, a druga je da nisi gledao ni finale zapada, ni prošlu utakmicu Kavsa i Voriorsa.