Volters: "Pred nama je zanimljiva nedelja"

Autor: Beta Beta
subota 01.04.2017.
01:21
Izvor: Beta

Nejt Volters je govorio nakon utakmice protiv Uniksa, istakao je da je utakmica protiv Budućnosti ključna za tim.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nejtan Volters rekao je posle večerašnje pobede nad Uniksom da ga raduje što je ekipa bila efikasna i dodao da je pred crveno-belima zanimljiva nedelja u kojoj se nada da će ostvariti dobre rezultate.

"Mučili smo se na početku utakmice, posebno u napadu u poslednjih nekoliko utakmica. Ova pobeda je veoma dobra za nas, svi se osećaju pomalo bolje i čini se da su svi imali malo više energije. Ovo je za nas dobra utakmica", rekao je Volters novinarima posle meča.

Zvezda je večeras u 29. kolu Evrolige pobedila Uniks sa 83:65 i tako upisala 16. trijumf u najjačem evropskom takmičenju.Crveno-beli su u drugoj četvrtini u kojoj su postigli 30 poena preokrenuli utakmicu.

"Mislim da smo zaigrali brže, da nam je to pomoglo da postižemo preko potrebne poene. Moramo da budemo agresivniji i da ne promašujemo otvorene šuteve. Moramo da šutiramo sa samopouzdanjem i lopte će lakše ulaziti u koš. Mučili smo se mnogo na šutu u poslednjim mečevima i bilo je lepo videti da nam lopte 'ulaze' večeras", rekao je Volters.

Trener Dejan Radonjić na poziciji plejmejkera u poslednjih nekoliko utakmica, zbog povrede Stefana Jovića, rotira njega i Čarlsa Dženkinsa.

"Stef je sjajan igrač. U poslednjih pet utakmica često ne igra i moramo da nadomestimo njegovo odsustvo. Čarls i ja pokušavamo da radimo deo posla, ali tu je i ostatak ekipe, to je zasluga celog tima. Trudimo se da igramo brzo, da lopta ide ka igračima u reketu i da igramo agresivno", kazao je Volters.

Zvezdu naredne nedelje očekuju dva bitna meča - u utorak treća utakmica polufinala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti, a potom i meč s Darušafakom za prolaz u Top 8 Evrolige.

"Prvo moramo da se koncentrišemo na ono što nas očekuje u utorak, jer je to veoma važna utakmica u kojoj moramo da pobedimo i moramo da se maksimalno koncentrišemo na to, da igramo meč po meč. Zanimljiva nedelja je pred nama i nadam se da će sve biti dobro za nas", rekao je Volters.

On je dodao da se ekipa "dobro oseća" i da "nam mesta umoru" posle nekoliko napornih nedelja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke