Voja Stojanović obeležio vikend u Italiji! Prvi je i na Top 10 listi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.02.2017.
12:22
Izvor: Sportske.net

''Zvezdino dete'' junak je najnovije pobede Orrlandine u italijanskoj Seriji A.

Screenshot/Facebook
Screenshot/Facebook

Povezane vesti

On je proteklog vikenda postigao pobedonosnu trojku za svoj tim (92:91), na gostovanju ekipi Torina, a da sve bude još lepše, taj njegov pogodak je proglašen i za najbolji potez kola, na najnovijoj Top 10 listi Serije A.

Podsetimo, radi se o momku koji je pre par godina smatran za Zvezdinog najvećeg talenta. Stojanović je 2014. godine bio MVP juniorskog finalnog turnira u Milanu, gde je Zvezda osvojila titulu.

Očekivalo se da će uskoro postati član seniorske ekipe crveno-belih, ali se na iznenađenje mnogih odlučio za seludbu u inostranstvu, u redove Orlandine, gde već igra drugu sezonu i sve je zapaženiji.

Ove sezone saigrači su mu i Milenko Tepić i Nikola Ivanović.

U prilogu pogledajte kompletnu Top 10 listu 18. kola Serije A i trojku Voje Stojanovića kao ''šlag na tortu''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leks Lutor
Wednesday, 08.02.2017
14:26

Odlican mali snazan bek ,odlican u odbrani dobar sut i prodor (ko pravljen za zvezdu:) )Dobar mu je potez i sto je otiso jer bi u zvezdi prosao ko Rebic ili bi grejao klupu u fmp. Trebali su svi da odu u ovoj zvezdi nema mesta za mlade igrace.

avatar
Leonardo Bonucci
Wednesday, 08.02.2017
15:47

Како је било места за Гудурића и Митровића? Не причај глупости. Ребић је имао довољно шанси да покаже таленат али га није показао, Звезда нема времена да га чека 5 година.

avatar
mosala1983
Wednesday, 08.02.2017
22:05

Срамото браниш Храброг Радоњу. Стиди се. Браво Војиславе прави потез.

avatar
Leks Lutor
Wednesday, 08.02.2017
16:25

Guduric i Mitrovic su za tebe igraci :) oni ako udju u repku za tri godine treba da budu srecni. Zvezda treba da pusti Radnova i simanica ako ne moze kako ti kazes da ceka.Zvezdu su napustila zbog toga tri velika talenta iz generacije koja je osvojila evroligu to su Ristic, Radovic i Stojanovic to je previse.Super je sve sto radi u evropi ali nama mora da igraju bar dva igraca ispod 20 god.