Vodio brata u "Mek", na terenu nije imao milosti!

Autor: Boris Jovanović
utorak 07.04.2015.
08:17
Izvor: Sportske.net

Jedini meč NBA programa obeležio sudar braće Lopez. Bruk na kraju centralna figura meča u kome su Netsi pobedom od 106:96 učvrstili sedmu poziciju na Istoku.

Beta/AP Photo/Kathy Kmonicek
Beta/AP Photo/Kathy Kmonicek

Povezane vesti

Braća Lopez ne govore kad je utakmica. Bili su u nedelju uveče u "Meku", ispričali se, ali košarka je za Bruka i Robina Lopeza ozbiljan posao.

Bruk je dominirao protiv brata, Netsi su savladali Portlanda i povećali šanse za plej of.

Lopez iz Bruklina je ubacio 32 poena, imao 9 skokova, ovo je inače bila jedina utakmica NBA programa. Tradicija je da se mečevi NBA ne igraju u večeri u kojoj je utakmica za univerzitetsku titulu, ali ovaj duel je odložen u januaru zbog lošeg vremena, nije bilo drugih termina.

Bruk Lopez je pogodio 15 od 25 šuteva, sajnu podršku imao je u Deronu Vilijamsu koji je ubacio 24 poena, i podelio 10 asistencija. Netsi su i dalje sedmi, imaju pobedu više od Bostona, dve u odnosu na Indijanu i Majami koji su na izvan mesta koje donose doigravanje.

Trail Blazers Nets Basketball

Kod Portlanda koji je prekinuo mini seriju pobeda, Damijen Lilard je ubacio 36 poena, dok je drugi brat Lopez imao loše veče, Robin je postigao 8 poena i 7 skokova. Nije uspeo da nadoknadi odsustvo Oldridža i Kejmena. Blejzersi su smanjili deficit, sa -22 spustili se na -6, ali nije bilo snage za preokret. Portland se bori za četvrto mesto i prednost domaćeg terena u plej ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke