Vlade Divac se uspešno oporavlja

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.08.2014.
16:22
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Juče nas je sve šokirala informacija o hitnoj operaciji kojoj je bio podvrgnut naš legendarni košarkaški as Vlade Divac. Srećom, izgleda da će Vlade vrlo brzo na kućno lečenje.

oks.org.rs
oks.org.rs

Povezane vesti

S obzirom na jučerašnje nepotpune informacije na tu temu i šturo saopštenje hirurga, prof dr Dragana Radovanovića, koji je obavio ovu intervenciju i nazvao je ''dugom i složenom'', javnost je s razlogom bila zabrinuta za zdravstveno stanje aktuelnog predsednika OKS i našeg proslavljenog košarkaša Vlade Divca.

Ipak, današnje, doduše nezvanične informacije govore da je u pitanju bila operacija žučne kese, koja je kod Divca izazvala jake bolove u predelu stomaka i koja je tokom operacije odstranjena.

''Telegraf'' je danas preneo da se Divac uspešno oporavlja i da njegovo stanje nije više tako ozbiljno kao što se činilo tokom jučerašnjeg dana, što nas, naravno, sve raduje.

Inače, Divac je već imao zdravstvenih problema zbog kojih je i ranije bio hospitalizovan, kao prošlog maja, kada je imao problema sa čirom na dvanaestopalačnom crevu, ali i pre sedam godina, kada mu je taj problem prvi put ustanovljen.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke