Vizardsi se pojačali, mogu li da pomrse planove Kavsima?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.03.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz prestonice angažovala je pojačanje na poziciji plejmejkera, kako stvari stoje mogli bi da naprave ozbiljan "haos" u vrhu Istoka.

EPA/MICHAEL REYNOLDS
EPA/MICHAEL REYNOLDS

Povezane vesti

Ekipa Stiva Bruksa kako sezona odmiče igra sve bolje. Na domaćem terenu su postali gotovo nepobedivi, a sinoć se pokazalo da su u Bojanu Bogdanoviću dobili itekako ozbiljno pojačanje.

Hrvatski internacionalac je razbio Reptorse, postigao je 27 poena i bio jedan od glavnih junaka velike pobede "Čarobnjaka".

Sada su angažovali i pojačanje na poziciji plejmejkera, a u prestonicu je stigao bivši košarkaš Mivlokija, Detroita i Njujork Niksa Brendon Dženings.

U njemu je franšiza iz Vošingtona dobila jako dobro pojačanje, Dženings će biti vođa druge petorke, koja sada ne izgleda uopšte naivno.

Dženings je u dresu Niksa na 58 mečeva ove sezone u proseku beležio 8,6 poena, 4,9 asistencija, 2,6 skokova za 25 minuta na parketu po susretu.



Jasno je da je ključ njihovog ovosezonskog uspeha u sjajnim partijama Džona Vola i Bredlija Bila, ali će pomenuti dvojac moći dodatno da se odmori pred doigravanje, kako Vizardsi sada imaju sasvim dobre alternative za njih.

Trenutno su treći na Istoku, imaju 36 pobeda, Seltiksi im beže tri trijumfa, dok su Kavsi na koti od 41 pobede.

Čini se da bi Bruksovi izabranici mogli da naprave pravi problem Kavsima, koji su apsolutni favoriti za titulu u istočnoj konferenciji. Bilo kako bilo, očekuje nas uzbudljiv drugi deo sezone, a ovoga puta Lebrona i društvo će sačekati i daleko teži zadatak u plej-ofu, u to nema sumnje.

Prva petorka: Vol, Bil, Porter, Moris, Gortat

Druga petorka: Dženings, Bogdanović, Ubre Džunior, Džejson Smit, Mahinmi

Tu su još i Trej Burk, Tomas Satoranski, Šeldon Meklin, Kris Mekaloh i Danijel Očefu

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Thursday, 02.03.2017
20:45

Rapotorsi,Wizardsi i Celtics su jedini klubovi koji mogu parirati Cavsima,mada bi volio da je Istok jači,ali valjda će biti bolje,Zapad ima mnogo ujednačenije ekipe

avatar
Kugla85
Thursday, 02.03.2017
19:18

Washington ima finu ekipu, ako budu zdravi dobro ce namuciti cleveland ali tesko da ih mogu dobiti.

avatar
Milan Mihajlovic
Thursday, 02.03.2017
19:01

Dobri su ali po meni Seltiksi mogu vise, pa cak i Reptorsi. Ali definitivno istok postaje jaci iz godine u godinu. Ali i dalje je dosta slabiji od zapada.

avatar
Kugla85
Friday, 03.03.2017
03:28

Boston je jako zanimljiva I duboka ekipa i bice jos jaci kad se bradley vrati. Toronto bez lowrija nemoze... Tesko da ce bilo koja ekipa dobiti 4 puta cleveland dok god lebron igra na vrhunskom nivou, a irving sve bolji...

avatar
Aleksandar Stojanovic
Friday, 03.03.2017
19:51

Boston pratim odavno, Deni Ejndz malo lose pravi ekipu, ali ajde, da budemo strpljivi, Bostonu treba jos jedan covek koji moze da prelomi mec kad ne ide Ajzei Tomasu i to je to :) Dobili su sinoc Kavse uz preokret, iako je igrao i Korver, Lebron i Irving, s tim sto se Bredli vratio i verovatno jos dize formu, bilo bi lepo finale istoka Klivlend - Boston :D