Više nije tajna - Barsa hoće igrača Zvezde!

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.11.2016.
23:28
Izvor: Sportske.net

Poraženi su u "Areni" od Zvezde, ostali i bez jednog igrača, sada bi da se "krpe" upravo na "Malom Kalemegdanu".

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Američki novinar Dejvid Pik, objavio je na svom "Tviter" profilu nešto što bi moglo da zabrine mnoge navijače Crvene zvezde mts.

Prema njegovim izvorima, a on važi za dobro obavešetnog čoveka u svetu košarke, trener Barselone Jorgos Barcokas, želi u svom timu košarkaš "crveno-belih" Stefana Jovića!

Srpski plejmejker je već neko vreme jedan od najboljih na svojoj poziciji u Evropi zbog svoje polivalentnosti, sada je privukao interesovanje jednog od najvećih klubova Evrope.

Poznato je da je španski klub ostao bez Pau Ribasa i to nakon meča sa Zvezdom, te grčki strateg na klupi španskog tima smatra da bi Jović bio idelano rešenje za organizaciju igre katalonskog giganta.

Kako će se ova priča razvijati u narednim danima videćemo, jedno je sigurno, navijačima Zvezde se sigurno neće dopasti što se jedan od najbogatijih i najjačih evropskih klubova interesuje za jednog od njihovih ljubimaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 06.11.2016
11:50

Smesan igrac sto ce se videti kad ode preko. ...imace min.minitazu....upamtite to

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 06.11.2016
19:49

Zato jer je smesan je vicesampion sveta i evrope , rekorder evrolige po broju asistencija ? :) Da igra za partizan igokeu, pisao bi da je najbolji plej u Evropi. :) Ali dobro, neka je on smesan, bolji su Ratkovice, Vrapci i Heceri :)

avatar
Zerar Depardje
Sunday, 06.11.2016
10:48

Mislim da treba da ideza dobre pare naravno.Jeste on kljucni igrac zvezde ali kao sto vidimo zvezdi su male sanse da prodje u osam ove sezone i zato treba gurati mlade da mi sledece sezone bili jos jaci. Rebic je tehnicki dobar igrac odlicnog suta (mislili vi sta hocete) treba da napreduje u odbrani i iskustvo.A Rakicevic Plej od 204 moze da igra i odbranu a i svi znamo kakav je u napadu.Mogli bi da probaju da dovedu i malog Rebeca iz Krke nije on jeftin ali uz neki dogovor ili kompenzaciju mislim da je moguce.

avatar
Red Wolf
Sunday, 06.11.2016
03:37

Ajde dajte i njega posle Kaline, Bobija, Cirbesa, Milera i igrace nam Mitrovic sam kao najveca zvezda. Moze da ide al da ga zameni Teo drugo ne priznajem.

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 06.11.2016
03:02

Sto bi rekao Drakce, ja trenutno mogu da vam dam k....A za ostalo cemo da se dogovorimo.

avatar
Sunday, 06.11.2016
10:44

na kraju vam se to sto nudite uvek obije o glavu ...

avatar
Новица Маршић
Sunday, 06.11.2016
02:25

Sumnjivo mi je ovo mnogo dovedena su dva pleya .

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 06.11.2016
01:24

Nije ovo nista novo, Barselona je htela Jovica i na kraju prosle sezone. U ovom trenutku bi mogli bas da profitiramo jer Barsi se zuri i sigurno bi mogli da uzmemo vise od 1 milion eura za njega. Medjutim, mi bez njega vise nemamo ekipu, a mislim i da je njemu trenutno lepo u Zvezdi. Tako da, ostace sigurno.

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 06.11.2016
01:15

Jovic ima dvogodisnji ugovor u ovom trenutku, veoma je znacajan po tim, rekorder EL po broju asistencija, tako da, ako zele igraca da nam uzmu u sred sezone, morace da ponude barem nesto preko milion da bi samo poceli pregovori, sto je i realna cena za nekog clana jace reprezentacije, sa visegodisnjim ugovorom i legitimnog Evroligaskog igraca. Sve u svemu, od ovoga nece biti apsolutno nista, jer ovo moze biti potencijalno samoubistvo po funkcionisanje tima, ne zamenjuje se glavni organizator igre u ovom trenutku, to se jednostavno ne radi. Ove sezone jurimo tripletu, i veoma verovatno uspecemo u tom cilju, a za to nam je potreban racionalni plej, odlicnih defanzivnih karakteristika, veliki Zvezdas i covek, bez koga ovaj tim ne bi bio isti.

avatar
Sunday, 06.11.2016
01:01

Ne prodaj. Jovic je jako bitan Zvezdi i nek se razviaj u trenutno najjacem srpskom klubu. A sa ucescem u EL Zvezda ce biti doviljno finansiskijaka da se suprotstavi ovim ponudama jer prelaskom u Barsu jovic bas i ne dobiaj previse. Ovde igra ABA ligu EL, Srpsku ligu i kup Raivoja Koraca, usput stalno igra i za reprezentaciju. Sto se tice Barse igrace mozda jacu ligu ko domace takmicenje, ali na igrackom planu nece mu biti preterano bitno.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 06.11.2016
00:56

Nadam se da ostaje

avatar
bojanb
Sunday, 06.11.2016
00:50

I jos ako nema obestecenja bice extra

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 06.11.2016
00:57

Pod ugovorom je ali dobro bi bilo da ostane jos jednu sezonu

avatar
nikola nikola1
Sunday, 06.11.2016
00:32

Moze 2 miliona I neka ide.