Virus "pokosio" prvotimce Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
22:45
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Košarkaši Partizana nikako da kompletiraju redove uoči početka nove sezone, a kako trenutno stvari stoje, trener Aleksandar Džikić neće moći da računa na nekoliko igrača za sutrašnji duel sa Antverpenom.

twitter.com/PallTrieste2004
twitter.com/PallTrieste2004

Povezane vesti

Deset dana ostalo je do početka nove sezone u regionalnoj košarkaškoj ligi, a najtrofejniji klub u Srbiji lagano privodi kraju pripreme za iskušenja koja slede.

Poslednje dve kontrolne utakmice Partizan će odigrati protiv belgijskog Antverpena (20. septembar) i Lukoila (23. septembar) a uoči tih mečeva trener Aleksandar Džikić ponovo ima problema sa kompletiranjem sastava.

Ekipi se priključio reprezentativac Bosne i Hercegovine Adin Vrabac koji nije 100% spreman, a van stroja su još uvek Kenan Karahodžić i Branislav Ratkovica.

Poslednji u ponedeljak uveče propustili su Mihailo Andrić i Vanja Marinković koji su se požalili na stomačni virus, ali je Novica Veličković radio punom parom.

Ostaje da se vidi kome će Aleksandar Džikić u utorak uveče pružiti priliku i da li će Partizan do prvog meča u ABA ligi sa Mornarom u Baru uspeti da prevaziđe probleme sa povredama igrača i u najjačem sastavu izađe na megdan novajliji u ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke