Vilijams: "Zaslužena pobeda Partizana"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.03.2015.
10:48
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je da je Partizan zasluženo pobedio u derbiju Jadranske lige i istakao da su crno-beli odlično zaustavili Bobana Marjanovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć od Partizana sa 63:77 u utakmici 23. kola Jadranske lige.

"Partizan je igrao veoma dobro, ušli su veoma motivisano u utakmicu, a imali su i snažnu podršku sa tribina. Publika ih je nosila do pobede. Pored toga, Partizan je imao sedam dana da spremi utakmicu, a mi smo u medjuvremenu igrali i meč u Madridu. Jednostavno, bili su bolji", rekao je Vilijams novinarima u Beogradu.

Partizan je sinoć potpuno zaustavio jednog od najboljih igrača Zvezde, centra Bobana Marjanovića, koji je postigao pet poena i naterao crveno-bele na šut iz daljine. Zvezda je samo u prvom poluvremenu za tri poena šutirala čak 22 puta, a do kraja utakmice ukupno 31 put uz devet "trojki".

"Promašili smo mnogo šuteva, ali i to se dešava ponekad u košarci. Oni su igrali jaku odbranu na Marjanoviću, pametno su ga udvajali u većem delu utakmice. Bilo nam je teže zbog toga"

"(Čarls) Dženkins je, doduše, uspeo donekle poenima da nadoknadi izostanak Bobijevog poenterskog učinka",
dodao je Vilijams.

Zvezdi je, koja je već obezbedila prvo mesto, poraz od Partizana tek drugi ove sezone u Jadranskoj ligi, dok su crno-beli trenutno treći na tabeli skorom od 16 pobeda i sedam poraza.

Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još tri kola, a u narednom Crvena zvezda dočekuje Metalac, a Partizan gostuje Mega Leksu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
11:50

Negde pise deset, negde sedam, a zapravo smo imali osam:-D Hvala i vama na fer borbi!

avatar
Skaut1
Monday, 02.03.2015
13:46

Sada sam još veći optimista za kraj sezone, nego pre odgledane sinoćne utakmice.

avatar
Skaut1
Tuesday, 03.03.2015
11:02

Zbog toga što smo igrali sa manje od 50% snage, a sve što su igrači Partizana bacili ka košu ušlo je...ej bre, nemojmo da se zezamo Dalo i A.Milutinović su dali trojke ;-)))))))))))nNa 3 dobijene, može biti samo 1 pobednik...Crvena Zvezda Telekom (ranije Reflex, FMP, i ILR).nDve blokade Tejića Mačvanu...neprocenjivo.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
15:38