Vilijams: "Ne želimo da stanemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
23:51
Izvor: Sportske.net

Nakon pobede nad Valensijom kojom su obezbedili plasman u TOP 16 fazu Evrolige prvi put u istoriji, košarkaši Crvene zvezde Telekom nisu krili zadovoljstvo a plejmejker Markus Vilijams poželeo je da ekipa nastavi u istom ritmu u narednom periodu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili su najveći uspeh u novijoj istoriji kluba večerašnjom pobedom nad Valensijom koja je sa sobom donela i plasman u TOP 16 fazu Evrolige.

Crveno-beli su slavili rezultatom 68:77 pa posle osam odigranih utakmica imaju skor 5-3 i mirne glave mogu da uđu u poslednje dve utakmice sa Olimpijakosom i Laboral Kućom.

"Imamo jako mlad tim ali smo u Valensiju došli znajući kakav ulog nosi večerašnji meč i zato smo dali svoj maksimum kako bismo pobedili i obezbedili plasman u TOP 16" rekao je jedan od najboljih pojedinaca na večerašnjem susretu Markus Vilijams.

Amerikanac je postigao 17 poena od čega najveći deo iz šuta za tri a posle pobede nad Valensijom poželeo je da Zvezda nastavi u istom ritmu u nastavku sezone.

"Sjajni rezultati su iza nas za sada ali ne želimo da stanemo, hoćemo da nastavimo u istom ritmu" poručio je Vilijams.

I večeras se na delu mogla videti sjajna saradnja Zvezdinog plejmejkera i gorostasnog centra Bobana Marjanovića.

"Bobi je visok, dominira u reketu a što je najvažnije sjajno se slažemo i to donosi korist ekipi" objašnjava Vilijams.

Boban Marjanović još jednom je bio najefikasniji pojedinac u svom timu a nakon meča je kazao da je bio potreban veliki trud da bi Valensija bila savladana na domaćem terenu.

"Bila je ovo jako važna pobeda za nas jer smo je izborili protiv sjajne ekipe kakva je Valensija. Uložili smo mnogo da bismo ih savladali na domaćem terenu" kazao je Marjanović.

Centar Crvene zvezde Telekom dominira od početka tekuće sezone ali, kao i do sada, individualni učinak ne želi da stavlja u prvi plan.

"Konstantno radim na unapređenju svoje igre. Pored sebe imam sjajne ljude koji mi pomažu ali je od svega najvažnije da iza sebe imam tim, jer pojedinac ništa ne može sam. Ovo je timski uspeh" zaključio je Marjanović.

Crvena zvezda Telekom narednu utakmicu u Evroligi igra naredne nedelje u Pireju protiv ekipe Olimpijakosa što će biti okršaj dve prvoplasirane ekipe na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke