Vilijams i 'Srbin Đenka' uživali u derbiju

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.12.2014.
14:20
Izvor: Sportske.net

Čarls Dženkins i Markus Vilijams su izneli svoja zapažanja nakon derbija sa Partizanom u kome su pokazali različita izdanja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nosilac igre na poslednjim mečevima, Markus Vilijams, protiv Partizana nije bio u svojoj 'uobičajenoj' formi.

Kako je sam priznao, obuzele su ga emocije, previše je brzao, mašio šuteve koje inače rutinski ubacuje. Na kraju, najbitnija je pobeda. Ipak, i bez obzira na slabiju partiju, trojka sa pola terena će ostati kao izdvojeni detalj, zajedno sa proslavom, telefonskim pozivom 'međugradskim'.

Na njega su utisak ostavili navijači.

„Publika je bila zaista sjajna, ali sam pokušavao da blokiram sve to i da se fokusiram isključivo na parket. Podrška navijača je bila fantastična, ne samo na meču sa Partizanom, već tokom cele sezone. Želeli smo da im podarimo pobedu i srećan sam što smo u tome uspeli.“, rekao je za novosti.rs.

Slabiju partiju Vilijamsa nadomestio popularni Đenka, 'američki Srbin'.

„Iskreno, osećam se kao Srbin. Igrao sam mnogo utakmica pred ovom publikom, a u glavi mi je još ona utakmica protiv Budiveljnika. Tada sam naučio kako da se izborim sa tim pritiskom. Jednostavno, navijači mogu da vas nateraju da radite dve stvari ili da igrate izvandredno ili da budete ono što niste.“, ističe on.

Dženkins otkriva da je sa Radonjićem radio na samopouzdanju, dokazuje da je u usponu forme, ali kao pravi profesionalac uvek traži više.

„Nisam još uvek zadovoljan, jer znam da sve može da se promeni lako. Za sada igram solidno, ali sam svestan da mogu još da napredujem. Pristup svakom meču mi je isti i to je ono što je važno.“, rekao je.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke