Vilijams Gos: "Potrebno mi je vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.09.2017.
23:14
Izvor: Sportske.net

Junak Partizanovog trijumfa nad ekipom Cibone Najdžel Vilijams Gos poručio je navijačima beogradskog kluba da od njega mogu da očekuju sve bolje partije kako sezona bude odmicala.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Partizan je u meču za plasman večeras savladao Cibonu u Baru rezultatom 83:76 a najbolji pojedinac u timu Miroslava Nikolića bio je Amerikanac Najdžel Vilijams Gos.

Nakon nešto slabijeg izdanja u porazu od Mornara Vilijams Gos je večeras ubacio 30 poena (8/13 za dva, 3/5 za tri), ostvario 7 skokova i 4 asistencije.

"U novom sam sistemu, sa novim saigračima. Mislim da će biti potrebno vreme da se prilagodim. Počeo sam nešto sporije ali sam onda uhvatio ritam i bio opušteniji, verujem da ću igrati sve bolje i bolje kako sezona bude odmicala", rekao je Amerikanac posle meča.

Momak koji je studirao na Univerzitetu Gonzaga priznao je da se evropska košarka dosta razlikuje od onoga sa čim se do sada susretao.

"Razlika je u tome što su ovo iskusni igrači, odrasli ljudi, tako da je osnovna razlika u godinama. Moraću da se priviknem i na nova pravila", priznao je Vilijams Gos.

Narednu priliku da prikaže koliko može Amerikanac će imati u subotu kada se Partizan sastaje sa Igokeom u meču za peto mesto na ABA Super kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mlk
Friday, 22.09.2017
13:50

Najdzele bogami si igracina vidi se to odmah i samo cepaj za grobare, a dolazi i Miler pa ce to biti mitraljeska paljba!

avatar
Miloš1976
Friday, 22.09.2017
10:48

Samo napred dečak,imaćeš veliku karijeru!

avatar
Predrag Drobnjak
Friday, 22.09.2017
00:39

Ovo je ekipa koja moze svakoga da dobije ali i od svakoga da izgubi.NWG je odlican igrac, kada ima svoje vece desavace se ovakve partije.Ajde jos jedna dominantna petica i da probamo da napadnemo to 4. mesto.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 22.09.2017
18:26

Ahahahahaha ekipa koju ovog leta nije pobedio samo onaj ko nije hteo... sve sami porazi uglavnom, osim protiv pogubljenih Cibosa, koje je tako slabasne nas razvojni tim unistio upravo...

avatar
Ša99
Friday, 22.09.2017
00:08

Jos centar i solidna ekipa,makar ce biti bolja i persepektivnija nego ona ekipa prosle sezone