Vesterman jedva čeka "reprizu polufinala"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.08.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net

Bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman sa velikim nestrpljenjem iščekuje večerašnji okršaj reprezentacija Francuske i Srbije što je javno priznao na svom "Tviter" nalogu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaške reprezentacije Srbije i Francuske sastaće se večeras u Nansiju u okviru turnira koji je organizovan u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Biće to prvi susret dveju reprezentacija nakon prošlogodišnjeg polufinala Mundobasketa koje je Srbija dobila rezultatom 90:85 i prilika da se vidi u kakvoj se formi nalaze favoriti za osvajanje zlata na Eurobasketu.

Duel "Orlova" i "Galskih Petlova" izaziva veliko interesovanje a među onima koji će pomno pratiti utakmicu u Nansiju nalazi se i Leo Vesterman, bivši plejmejker Partizana.

Francuski internacionalac proveo je sjajne trenutke u Partizanu pa Srbiju doživljava kao svoju drugu kuću, zbog čega ne čudi to što večerašnji meč očekuje sa velikim nestrpljenjem.

"Večeras Francuska - Srbija... Rimejk prošlogodišnjeg polufinala... Očekuje se sjajan meč" napisao je Vesterman na "Tviteru".


Za razliku od prethodnih godina kada je uspevao da se domogne šireg spiska reprezentacije Francuske za Lea Vestermana ovoga puta nema mesta nacionalnom timu "Galskih Petlova".

Francuska je kao jedan od domaćina predstojećeg Evropskog prvenstva veliki favorit a selektor Vensan Kole uspeo je da okupi vrhunski sastav sa sve igračima iz NBA lige koje će predvoditi Toni Parker.

Večerašnji susret u Nansiju počinje u 19.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke