Vesterman: "Dule nas je tretirao kao sinove"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.10.2014.
17:11
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac Leo Vesterman pokušao je da objasni kako zapravo funkcionišu stvari u Partizanovoj svlačionici i kako "porodični odnos u klubu" neki ne umeju da shvate.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Plejmejker Barselone koji se trenutno nalazi na pozajmici u Limožu proveo je prethodne dve sezone u Partizanu i samim tim bio u prilici da se uveri u to kako stvari funkcionišu u svlačionici najtrofejnijeg srpskog kluba.

Može se reći da polemika oko Vujoševićevih metoda "vaspitavanja" igrača uveliko traje zbog čega je i Leo Vesterman našao za shodno da se uključi u nju.

Nakon današnje konferencije za medije na kojoj je Duško Vujošević objasnio kako Partizan funkcioniše kao porodica, Leo Vesterman je "potpisao" takvu izjavu stratega šampiona Srbije.

"Slažem se sa time da neki ne mogu da razumeju, ali ja sam bio svedok prethodne dve godine i moje osećanje je da Partizan funkcioniše kao porodica" napisao je Vesterman na "Tviteru".


Francuski internacionalac javno se nikada nije našao nameti trenera Vujoševića ali je u drugom "tvitu" objasnio da igračitrenerove metode nikada nisu shvatali kao atak na njihovuličnost.

"Većina će se sećati ćuške, ja pamtim činjenice, a to je da nas je Dule tretirao kao svoje sinove i da se prema nama ponašao kao otac" zaključio je Vesterman.


Podsećamo da je trofejni stručnjak u završnici prethodne sezone zaprepastio javnost "daveći" Bogdana Bogdanovića a sličan incident napravio je nakon duela sa Hapoelom u Jerusalimu kada je na meti bio mladi Mihajlo Andrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke