Vesterman časti ako Žalgiris pobedi Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.12.2016.
10:10
Izvor: Sportske.net

Dan uoči gostovanja Crvenoj zvezdi mts u hali ''Aleksandar Nikolić'', košarkaši Žalgirisa pokušavaju da se međusobo ohrabre i šaljivim doskočicama.

Screenshot/YouTube/BC Zalgiris Kaunas
Screenshot/YouTube/BC Zalgiris Kaunas

Povezane vesti

Novi evroligaški spektakl u Beogradu očekuje nas u petak od 19 časova, kada je srpski šampion dočekati ekipu Žalgirisa.

Biće ovo jedna od ključnih utakmica za Crvenu zvezdu mts u trci za mesto koje vodi u Top 8, pogotovo što crveno-bele do kraja godine očekuje serija teških mečeva, sa najvećim favoritima u Evroligi.

Jedan od glavnih aduta gostiju biće i bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman, koji od ove sezone nastupa za Žalgiris i za sada je ostavio odličan utisak.

Naravno, od od svojih saigrača najbolje poznaje atmosferu u hali, a možda ima i najveći motiv među njima, s obzirom na nekadašnji rivalitet sa Zvezdom.

Na tu temu govorio je i centar Žalgirisa Augusto Lima, koji je u razgovoru za klupsku televiziju rekao i kako bi Leo Vesterman trebalo da ''časti'' ako Žalgiris pobedi u Beogradu.

''Atmosfera u Srbiji je izuzetno naelektrisana. Igrao sam u Beogradu već ranije i to protiv Partizana. Timovi iz Beograda su ozbiljno ratoborni i znam da nas tamo očekuje jako teška utakmica, protiv ekipe sa kvalitetnim igračima.

Ali, svi ćemo boriti za pobedu svim silama, a nadam se da će Leo biti silno motivisan, kao i svi ostali. Dogovorili smo se sa Vestermanom da nas časti večerom ako pobedimo u Beogradu. Naravno, sve je to šala među nama, nebitno je protiv koga igramo, važno je samo da pobedimo'',
zaključio je Lima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Thursday, 01.12.2016
15:12

Lako mu je da obecava kad zna da pare ostaju u tamnini:D

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 01.12.2016
11:55

Можда неком другом приликом...