Veseli: "Jedva čekam!"

Autor: Beta Beta
nedelja 13.09.2015.
16:18
Izvor: Beta

Evo izjave Jana Veselog i Darija Šarića nakon utakmice osmine finala Eurobasketa.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Češki košarkaš Jan Veseli rekao je da je njegova ekipa bila dodatno motivisana u dnaašnjoj pobedi protiv Hrvatske, kao i da jedva čeka četvrtfinalni meč protiv Srbije.

"Dobro smo se spremili i na kraju dobili. Bili su nam dužni sa prošlog Eurobasketa. Hteli smo da im se odužimo i to smo uradili. Sad idem u hotel da gledam utakmicu. Naravno, navijam za Srbiju. Nadam se da ćemo igrati protiv njih i jedva čekam taj meč", rekao je Veseli novinarima u Lilu.

Češka je pobedila Hrvatsku 80:59 i tako se plasirala u četvrtfinale, u kome će igrati sa pobendikom duela Srbija-Finska.

"Uvek sam hteo da igram protiv Srbije na EP. Iskusniji smo nego pre dve godine, hemija u ekipi je dobra. Zajedno idemo na ručak, na kafu...Umorni smo, imamo dva dana da se odmorimo", rekao je Veseli.

On je novinarima kazao da je navijao za Sloveniju, a da je u porazu u osmini finala protiv Letonije izgubio 100 evra.U hrvatskom timu svi su bili dotučeni, a Dario Šarić je teško pronalazio reči u razgovoru s novinarima.

"Ne znam šta da kaežm. Nemamo pobednički mentalitet. Potrebne su nam velike promene. Gubimo od slabijih ekipa, od onih koje je trebalo da pobedimo. Pobednički mentalitet treba da ima svih 12 igrača, a kod nas ga nema niko. Teško mi je. Ništa ovo ne valja. Očito je katastrofa. Rekao bih vam nešto pametno, ali nemam reči", kazao je Šarić.

Selektor Velimir Perasović je najavio odlazak.

"Što se mene tiče, moj mandat u reprezentaciji je završen. Preuzimam odgovornost. Utakmica je bila najgora moguća, pogotovo u drugom poluvremenu. Sve što možemo da uradimo je da se izvinimo našim navijačima nakon ovakve utakmice", rekao je Perasović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 14.09.2015
09:49

Где је сад онај Шарићев отац Шарићев отац да се јави? А да, сакрио се у мишју рупу

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 13.09.2015
18:43

Bolje vam je ipak što ste od Čeha ispali, nego da vam u četvrtfinalu nabijamo komplekse.. Sportski pozdrav komšijama

avatar
MiXPartizan
Sunday, 13.09.2015
17:10

I mi jedva cekamo!

avatar
the NormalOne
Sunday, 13.09.2015
16:31

Raduljica vs Veseli lomljenje koseva u najavi,Silb vs Teodosic ko je genijalni?Jedva cekam sredu!