Veseli: "Došao trenutak o kojem se cele sezone pričalo u Feneru"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.07.2016.
13:36
Izvor: Sportske.net

Prva zvezda košarkaške reprezentacije Češke Jan Veseli izjavio je pred sutrašnji meč sa Srbijom da je o tom trenutku sa saigračima iz Fenerbahčea pričao tokom čitave prethodne sezone.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Češki reprezentativac Jan Veseli (26) u petak će ponovo zaigrati pred beogradskom publikom ali ovoga puta neće moći da računa na njenu naklonost jer će igrati protiv selekcije Srbije.

Košarkaške reprezentacije Češke i Srbije u petak će odmeriti snage u polufinalu Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu, a samo pobednik će ostati u trci za olimpijsku vizu.

"Cele godine sam sa saigračima iz Fenerbahčea pričao o tome da se nadam duelu sa Srbijom i taj trenutak je došao. Šteta što nije u finalu, ali šta da se radi" rekao je Veseli.

Bivši košarkaš Partizana prethodne dve sezone nastupao je za Fenerbahče zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem i Nikolom Kalinićem koji se turskom klubu priključio prethodnog leta.

Sutrašnji polufinalni duel Srbije i Češke u okviru Olimpijskog kvalifikacionog turnira predstavljaće reprizu četvrtfinala prethodnog Evropskog prvenstva kada su "Orlovi" slavili sa 89:75 i obezbedili plasman u polufinale.

"Najpre moramo dobro da se odmorimo, a onda da izađemo na teren, igramo našu igru, da se borimo i to je jedino što nam ostaje. Naše je da damo svoj maksimum" poručuje Jan Veseli.

Utakmica Srbija - Češka na programu je u petak od 21 čas, dok je prvo polufinale između selekcija Letonije i Portorika zakazano za 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke