Verujete li u pomirenje Zvezde i Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.02.2015.
12:13
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

U ovom trenutku to izgleda kao ''nemoguća misija'', ali ima najava da bi uskoro ipak moglo da dođe do ''otopljavanja'' odnosa između naših najboljih klubova.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Predugo smo već svedoci ogromnih tenzija na relaciji Partizan - Crvena zvezda Telekom, tenzija koje prevazilaze okvire sportskog rivaliteta, a ni aktuelna sezona ne nagoveštava da bi uskoro ti odnosi mogli da se promene.

Dovoljno je da podsetimo samo na najnbovija prepucavanja u vezi sa Đorđem Gagićem i Aleksom Marićem, kao svojevrsnu uvertitu u prolećne dvoboje beogradskih crno i crveno-belih, kako na domaćoj, tako i na regionalnoj sceni.

A uporedo sa tim prepucavanjima, nekako se tiho ''provukla'' informacija da će nekadašnji reprezentativac naše zemlje i bivši kapiten Zvezde Igor Rakočević, uskoro preuzeti ulogu potpredsednika KSS, umesto Dejana Bodiroge.

I naravno, mnogi već očekuju da će Rakočević biti pristrasan, da će biti na strani Zvezde, ali on to u startu demantuje.

''
Ako mi bude ukazano poverenje, mogu da kažem da ću raditi maksimalno nepristrasno, s puno integriteta i velikom željom. Na mene neće moći ništa da utiče. Nadam se ni na ostale ljude sa kojima budem radio.

Voleo bih da dođe do toga da oni nemaju ništa jedni protiv drugih i da se sve to vrati na pozicije dobrog, starog sportskog rivaliteta, a to je, nažalost, baš davno bilo. Verujem u to da će odnosi Zvezde i Partizana biti daleko bolji'',
izjavio je Rakočević u intervjuu za ''Kurir''.

Nama ostaje da se pridružimo tim željama i da će Igor uspeti da normalizuje odnose među ''večitim rivalima''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Saturday, 14.02.2015
13:24

Kada budemo imali u najmanju ruku isti tretman,od strane drzave odnosi ce moci biti normalniji.Zbog svih prethodnih uspeha i predstavljanja Beograda i drzave Srbije u najboljem mogucem svetlu, mi smo zasluzili najbolji tretman od svih drugih klubova u Srbiji,a dovedeni smo skoro do bankrota,sponzori su preusmereni na jedan drugi privatni klub, koji za nase uslove ima ogroman budzet ,a da to rezultatima nisu zasluzili.Kada se ovo ispravi, onda moze doci do normalizacije odnosa.

avatar
Samo CZV
Saturday, 14.02.2015
14:29

Nije to ništa tek ćeš vidjeti kako će vam biti.

avatar
Pera Zambula opet
Tuesday, 17.02.2015
03:35

Vec 17 godina slusam kako ce nam biti....a u ove poslednje 3 slusam to toliko cesto da me boli glava.....ali ja jos uvek ne vidim vase titule i to o tome pricate???? Pogledaj titule Partizana u poslednjih 13 godina a vidi nase komentare koliko su umereniji , mi nikada ne najavljujemo kao vi, ne busamo se u grudi, ne bezimo sa portala na kraju sezone....mi se radujemo kad dodje vreme.....prvo skoci pa reci hop....casovi ljubavi :)

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 14.02.2015
14:37

Alo covece pa ti sebe zoves realnim? Koji su to sponzori preusmereni bilo gde? Ja ne znam kako vi ne shvatate da niko NECE da vas sponzorise dok vam je Vujosevic na klupi, covek je mentalno ne stabilan, davi igrace, psuje sudije i sponzore i to jos ocekujes da te neko posle toga sponzorise?