Veoma izvesno - Sale ne može da računa na beka!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.08.2017.
09:38
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesniji izostanak jednog od redovnih članova naše reprezentacije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kako se bliži Evropsko prvenstvo u košarci, sve je izvesnije da Aleksandar Đorđević neće moći da računa na Nemanju Nedovića.

Njegova povreda ramena je ozbiljna, danas će odraditi nove testove koji će pokazati koliko će odsustvovati sa terena.

Operacija, ipak, nije potrebna, iako su španski mediji pisali drugačije u jučerašnjem danu.

Izvesno je da će odsustvo biti oko mesec dana, što znači da će srpski košarkaš propustiti Evrobasket. Čak i da postoji mogućnost da bude spreman sredinom prvenstva, treba očekivati da selektor povede na Evrobasket spremnije igrače, a konkurencija na njegovoj poziciji je velika.

Uskoro ćemo dobiti i više informacija o Nemanji, želimo mu što brži oporavak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 15.08.2017
01:24

Ako Radulja ne može - i Štimac je siguran (ja bih ga stavio i pre Kuzmića, znači ekipi). Ako Nedović ne ide - Gudurić. Između Vase, Milosavljevića i Lazića... samo jedan i to je peti za pozicije 1 i 2. Trojka - uz Kalinu - verovatno Lučić, koji može i četvorku, a trojku može i Bogdan. Verovatno i Birča uz Mačvana. Verovatno: Teo, Jović, Bogdan, Gudurić, Milosavljević, Kalinić, Lučić, Birčević, Mačvan, Bobi, Kuzmić, Štimac.

avatar
Wilt 100+
Monday, 14.08.2017
14:53

Bravo za Birčevića, mislim da Lučić nema mesta ni kvaliteta. Biće borba Lazić/ Milosavljević gde je Lazić bolji fizički a Milosavljević iskusniji I bolji napadač... centri će svi ići standardno. Vasa ne znam kakvu bi ulogu imao pored Jovića, Tea I Bogdana pa je logično da otpadne. Gudurić je neosporno talentovan I koristan u napadu, sad šta ima Sale u glavi saznaćemo uskoro. Kalina je siguran 100 %

avatar
nemam pojma
Monday, 14.08.2017
11:08

Đorđeviću je olakšan posao izbora pošto Bogdan pokriva sa lakoćom poziciju kombo beka. Ne samo da lako i sigurno prenosi loptu, već je bio najbolji asistent turnira. Saša ima dve varijante. Prvu, da Bogdanu dodeli tu ulogu, a drugu, da Vasu Micića ubaci u ekipu. On je prvu utakmicu odigrao odlično, ali je u drugoj bio najgori igrač.

avatar
bagra
Monday, 14.08.2017
10:55

Steta, srecom tu su guduric, lazic, milosavljevic, pa moze da se bira

avatar
R V T
Monday, 14.08.2017
09:42

Markovic, Nedovic, Simonovic/Micov, Bjelica, Jokic. Mislim da su osmorica sigurna (Teodosic, Jovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Lucic, Macvan i Marjanovic), ostala su jos cetiri mesta, a ima sedam kandidata. Zbog cega je zvao Micica, a nije (i) neke druge? Sad vec nije lako reci ko ce tu otpasti.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 14.08.2017
13:14

Teo, Jovic,Bogdan,Guduric,Kalina,Milosavljevic,Macvan,Lucic,Bobi,Kuzmic.Stimac,Lazic, Bircevic. Cenim da ce ovi momci ici. Jelovac da je tu pa da upadne umesto Birce, da Lucic moze I trojku da krpi.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 14.08.2017
21:40

Jedan od njih rezerva ukoliko se povredi neko ili su to ukinuli ? Svejedno, Bircevic bi ispao ukoliko mora.

avatar
R V T
Monday, 14.08.2017
13:22

Imas jednog igraca viska.