Veliko priznanje za Megu i Aranitovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.12.2015.
17:42
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Na adresu KK Mega Leks i Aleksandra Aranitovića stiglo je veliko priznanje u vidu poziva da mladi košarkaš sredinom februara bude učesnik NBA kampa "Košarka bez granica".

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Leks poznat je po tome što godinama unazad "forsira" mlade igrače, a najbolji primer da takva politika daje sjajne rezultate jeste transfer Nikole Jokića u Denver Nagetse.

U četvrtak je na adresu Mega Leksa i Aleksandra Aranitovića stiglo veliko priznanje u vidu pozivnice da prvotimac "malog velikog kluba" bude učesnik kampa "Košarka bez granica" koji zajedno organizuju NBA i FIBA.

Pomenuti košarkaški kamp biće održan tokom NBA "All Star" vikenda koji je na programu od 12. do 14. februara 2016. godine u Torontu.

"Poziv da prisustvujem kampu 'Košarka bez granica' je veliko priznanje za mene ali i još jedan dokaz da je dolazak u Mega Leks bio pravi potez.  Presrećan sam zbog činjenice  da ću učestvovati na ovom prestižnom kampu i učiniću sve da u Torontu na najbolji mogući način predstavim Mega Leks ali i srpsku košarku" rekao je Aranitović.

Košarkaški kamp "Košarka bez granica" okupiće najveće talente iz svih regiona sveta starosti do 18 godina.

Svetski poznata igračka i trenerska imena će za vreme trajanja kampa raditi na poboljšanju individualnih i timskih kvaliteta mladih igrača.

Aleksandar Aranitović rođen je 21.01.1998 godine i ove sezone za Mega Leks u proseku po meču provodi 20.2 minuta na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke