Veliki povratak Marka Simonovića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.03.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije i bivši kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović oporavio se od povrede i posle višemesečne pauze ponovo pokazao koliko znači ekipi francuskog Po Orteza.

lnb.fr
lnb.fr

Povezane vesti

Košarkaši Po Orteza zabeležili su trijumf nad ekipom Šolea u gostima 79-78 (18-21, 20-22, 20-19, 21-16) u 24. kolu francuskog šampionata, a meč je obeležio i uspešan povratak Marka Simonovića posle dva i po meseca pauze zbog povrede.

Srpski košarkaš je bio najefikasniji u svojoj ekipi pored Denava sa 14 postignutih poena, uz važnu trojku u samom finišu utakmice. U domaćem timu istakao se Džouns sa 23 poena.

Tokom većeg dela utakmice Šole je imao minimalnu prednost, a zatim se ušlo u neizvesnu poslednju četvrtinu gde su se obe ekipe nekoliko puta smenjivale u vođstvu.

Samo 45 sekundi pre kraja, domaćini su vodili sa 78-74, ali je Marko Simonović pogodio trojku čime je vratio svoju ekipu u život.

Petnaest sekundi pre kraja, Denav krade loptu Benksu i postiže odlučujuće poene za trijumf Orteza. Ortez sada zauzima trinaestu poziciju i u narednom kolu dočekuju Avr koji je sedmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke