Veliki pobednik, ne podnosi poraze, ponekad se ljuti...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

U najkraćem, tako je Edo Murić opisao svog trenera Duška Vujoševića slovenačkim novinarima, sa kojima je razgovarao posle sinoćnjeg debakla Partizana u Ljubljani od Olimpije.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Velika rezultatska kriza i serija sve ubedljivijih poraza Partizana nije samo iznenadila ovdašnje ljubitelje košarke, već i one u regionu.

Najnoviji debakl Partizan je doživeo sinoć na gostovanju Olimpiji u Ljubljani (87-58), a šta se dešava sa crno-belima, pokušao je da objasni Edo Murić, slovenački košarkaš, koji je letos došao u redove šampiona Srbije iz ekipe Krke.

U izjavi koju prenosi slovenački portal siol.net, Murić uverava da crno-beli dobro rade na treninzima, ali da se to još uvek ''ne vidi na terenu''.

''Mislim da ćemo morati da radimo na pobedničkom mentalitetu. Jer, kada gubimo deset razlike, jednostavno se predamo...'', objašnjava Murić.

On takođe naglašava i da Partizan ima veoma mlad tim, da se pojačanja tek očekuju, pa veruje i u bolje dane u klubu u koji je silno želeo da dođe i na kraju tu želju i ostvario.

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Edo Muric

''Naravno, veliki je pritisak ovde. Partizan je jedan od najvećih klubova u Evropi! Niko nije navikao na ovakve rezultate, pa je pritisak sa svih strana i još veći. zato moramo da dobijemo jednu utakmicu, posle čega će nam se vratiti i samopouzdanje'', objašnjava Murić.

Naravno, slovenačke novinare je interesovao i njegov odnos sa trofejnim, ali i temperamentnim trenerom Duškom Vujoševićem, koji je takođe bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je Murić došao u Partizan.

''On je trener koji tačno zna šta hoće! On je veliki pobednik, ne voli poraze. I to je svima jasno! Pogotovo kad znamo šta je sve u životu postigao. Zato se i ponekad ljuti kada ne uradimo ono što smo se dogovorili. Svi u Partizanu živimo za košarku'', zaključio je Murić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke