Veliki peh za Bulse pred nastavak doigravanja!

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.04.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

Čikago Bulsi su ispisali istoriju plej-ofa, kako su kao osmoplasirani tim Istoka poveli sa 2:0 u dueli sa prvoplasiranim.

Beta/AP Photo/Michael Dwyer
Beta/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Bulsi su odigrali dve fantastične utakmice u "TD Gardenu", u prvoj ih je nosio Džimi Batler, dok je u drugoj možda i igrač utakmice bio Režon Rondo.

Nekadašnji plej Kelta je upisao skoro tripl-dabl u drugom meču u Masačusetsu, postigao je 11 poena, dodao 14 asistencija i devet skokova, kao i pet ukradenih lopti.

Podsetio je na najbolje dane, iako nije imao baš blitavu sezonu u dresu Bulsa, ali bi sada mogao napravi veliki problem franšizi iz Čikaga.

Naime, Rondo je doživeo frakturu palca desne šake, neće mu biti potrebna operacija, ali nije poznato kada će moći da zaigra.

Propustiće prvi meč u Čikagu, verovatno i drugi, a umesto njega će u startoj postavi Bulsa zaigrati Džerijan Grent, dok bi otpisani Majkl Karter-Vilijams mogao da dobije minute sa klupe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Friday, 21.04.2017
21:40

Ja ne mogu da verujem da je onaj trener Bulsa hteo da izbaci Ronda, pa Rondo je vrhunski plej, to je pravi plej, nije plej onaj koji postize po 30 poena, ovaj pravi razliku i covek radi odlican posao kad hoce, ima on te bube u glavu.