"Veliki park" - Mesto gde se dešavaju čuda!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.10.2014.
21:23
Izvor: Sportske.net

Utakmica 4. kola Druge košarkaške lige Srbije koju su u subotu odigrale ekipe Slobode iz Užica i Srema iz Sremske Mitrovice dokazala je da čuda u hali "Veliki Park" nisu slučajnost.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Zemlja čiji su košarkaški na minulom Mundobasketu osvojili srebrnu medalju daleko je od idealne za bavljenje ovim sportom ali je zato bogata talentima koji se mogu videti čak i na terenima nižih liga.

Užička Sloboda borila se prethodnih sezona za izlazak u ABA ligu a u tekućoj sezoni klub grada na Đetinji primoran je da igra u Drugoj košarkaškoj ligi.

U okviru 4. kola Sloboda je dočekala ekipu Srema iz Sremske Mitrovice a gosti su na 0.3 sekundi pre kraja vodili rezultatom 86:88 i bili na korak od trijumfa.

Domaćin je za kraj imao izvođenje sa strane i šut za tri poena koji je uputio Miroslav Pašajlić sa osam metara. Publika u hali "Veliki park" na trenutak je zanemela a onda je usledila erupcija oduševljenja pošto je Pašajlić pogodio i doneo Slobodi treću pobedu u sezoni.



Ljubitelji domaće košarke setiće se i trojke koju je pre više od godinu dana pogodio Marko Ljubojević u duelu sa Radničkim iz Kragujevca. Sloboda je tada u Superligi savladala Radnički a Pašajlić je dokazao da se čuda u hali "Veliki Park" ne događaju slučajno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke