VELIKI DAN za ''crno-belog'' Daloa!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2016.
09:17
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti stižu u vezi sa nekadašnjim košarkašem Partizana Borisom Daloom, momkom koji je veoma prirastao za srce navijačima crno-belih, iako nije imao impresivan učinak na terenu.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Kao što znate, Boris Dalo je u Partizanu bio najmlađi član francuskog trija koji su uz njega činili i Žofri Lovernj i Leo Vesterman, u onim još uvek šampionskim sezonama za crno-bele.

Za razliku od pomenute dvojice, Dalo nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu, ali je njegov odnos sa navijačima bio fenomenalan. Uvek spreman za šalu, ekspresno je naučio i srpski jezik, pa na YouTube kanalima možete da vidite i neke njegove urnebesne klipove.

''Grobari'' su mu posvetili i jednu pesmu u kojoj je postao ''crno-beli Dalo'', ali posle dve sezone u Partizanu, pre nešto više od godinu dana vratio se u Francusku, gde je zaigrao za ekipu Antiba.

Malo se u ovdašnjim medijima od tada pisalo o njemu, sve do juče, kada je stigla vest da je Dalo izabran na draftu NBA Razvojne lige. Kao 14. pika ga je izabrala ekipa Long Ajlend Netsa, ''filijala'' NBA ligaša Bruklin Netsa.

Naravno, 22-godišnji Francuz se time pohvalio i na Tviteru, gde mu stižu brojne čestitke, uz želje da postigne uspešnu karijeru u Americi i, što da ne, možda i pridruži svom zemljaku i nekadašnjem saigraču iz Partizana Žofriju Lovernju u najjačoj ligi sveta.

''Strpljenje je ključ! Hvala mom novom timu što su me uzeli u svoju porodicu'', poručio je mladi plej.

-- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke