Veličković: "Ponosan sam na ekipu, pokazali smo karakter"

Autor: Beta Beta
petak 10.06.2016.
00:52
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Novica Veličković čestitao je Crvenoj zvezdi na tituli šampiona Srbije i pohvalio svoje saigrače na svemu što su izdržali tokom sezone, a posebno u finišu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da vrati titulu, pošto je Zvezda dobila u finalnoj seriji sa 3:1 u pobedama i tako odbranila trofej iz prošle sezone.

"Imali smo pretežak period iza nas. Ne znam kome ide u korist da se igra u dva dana, nemam pojma. Čestitao bih protivniku. Stvarno smo dali svoj maksimum. Sedam utakmica u 10 dana je mnogo, ali ne kukamo", rekao je Veličković novinarima posle utakmice.

Novica Veličković je čestitao i svojim saigračima.

"Pokazali smo karakter. Dobiti onako treću utakmicu nije nimalo lako. Ponosan sam na svoje saigrače. Hvala navijačima", kazao je Veličković.

Njegov saigrač Andreja Milutinović čestitao je svojim saigračima, ali i protivničkim.

"Zvezda je snažno, evroligaški igrala celu finalnu seriju. Nisam tužan jer smo se stvarno borili. U prvoj utakmici nismo imali energiju, ali u preostalim jesmo, bacali smo se za svaku loptu, pokazali karakter. U četvrtoj nismo imali više snage", rekao je Milutinović.

"Čestitam ipak saigračima i stručnom štabu, stvarno smo se borili do poslednje sekunde", dodao je on.

Andreja Milutinović je kazao da je ova sezona veliki podstrek za sledeću.

"Kada je trener Aleksandar Džikić došao bili smo poslednji na tabeli Jadranske lige. Bilo je stvarno turbolentno. Finale Kupa, pa smo dobro mučili Zvezdu u finalu. To je podstrek za dalje", kazao je Milutinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
POGODI KO SAM
Sunday, 12.06.2016
14:25

* to sto radis

avatar
KAD CES VISE, SILVIO
Friday, 10.06.2016
10:59
avatar
POGODI KO SAM
Friday, 10.06.2016
06:57

Dzabe to kad su nasi navijaci ponovo pali na ispitu i kad ste promasivali bacanja do iznemoglosti i ponovo imali prazan hod od vise od pola 1/4! Inace, igraci(ci) kao su Aranitovic, Milutinovic, Vrabac, Djumic i Koprivica nemaju sta da traze u Partizanu, i za Marinkovica i Andrica bih dobrano razmislio, ali ovu petoricu treba momentalno otpustiti jer blage nemaju!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 10.06.2016
18:02

Ja prosto ne mogu da verujem da si ti opet napravio novi nalog i to sa provokativnim naslovom. Stvarno, znaš li ti za sramotu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 10.06.2016
23:59

Revolte ja sam od tebe očekivao jedan ovako provokativan odgovor jer poznato je da tvom bezobrazluka i vređanju nema kraja, a zbog toga i jesi ovde. Tužno i žalosno šta tebe čini srećnim revolte.

avatar
POGODI KO SAM
Friday, 10.06.2016
23:02

Naslovom Hahaha Ti si takav ljigavac, nemas pametnija posla mozda?

avatar
Sin Dragan
Friday, 10.06.2016
06:51

Ja po njihovim izjavama vidim koliko smo mi veliki klub za njih. Njima je prosto cast jer su imali priliku da igraju sa Evroligasem iz TOP 8. Dobro je mali, bice bolje sledeci put... pa opet sledeci put... pa opet sledeci put...

avatar
Chelsea-blue machine
Friday, 10.06.2016
12:30

Koliko ste vi imali sledecih puta za onih 13 god ?

avatar
Djole Djokic
Friday, 10.06.2016
01:03

Čestitamo i mi tebi druže, ali da smo evroligaski igrali, odrali bi vas 80 razlike u prve tri utakmice. LAKU NOĆ. ..