Večeras gledamo srpsko-crnogorski duel, Jokić vs Peković?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.01.2016.
11:08
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati pisanjima američkih medija, večeras bi trebalo da se na teren vrati Nikola Peković nakon duže pauze zbog povrede.

BETA/AP Photo/Ann Heisenfelt
BETA/AP Photo/Ann Heisenfelt

Povezane vesti

Večeras se u okviru NBA lige sastaju Minesota i Denver, a Sem Mičel, trener Minesote, najavio je da će se u tim vratiti Nikola Peković nakon duge pauze zbog povrede.

Crnogorski internacionalac koji je i predsednik KK Partizan večeras će sigurno biti na klupi za rezerve, a da li će zaigrati ostaje da se vidi.

Sa druge strane u ekipi Denvera biće Nikola Jokić, pa postoji mogućnost i da gledamo duel Srbina i Crnogorca na centarskim pozicijama.

Peković nije igrao od marta prošle godine zbo povrede ahilove tetive.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 06.01.2016
12:23

Tauns, Đeng i Peković. Mislim da će Pekmen već tokom zime promeniti sredinu, te da će njegovim trejdom Minesota dobiti ili ponovo visokog pika, ili još nekog mladog igrača, a plus na to - oslobodiće seleri kep. Oni definitivno imaju neku interesantu ideju sa timom, ali jako slab stručni štab, nažalost.

avatar
Mare93
Wednesday, 06.01.2016
12:54

Peković će najverovatnije dobiti dosta prilike da igra kako bi mu podigli cenu, ali nemam predstavu sa kim bi mogli da obave trejd jer ne znam ko je u mogucnosti da u toku sezone prihvati toliku platu ili kog bi Minesota igrača uzela sa sličnom platom jer je teško napraviti mesta u ovom trenutku, ionako imaju previše igrača... Inače pričalo se na početku sezone da ako ne dođu do 30 pobeda da će pokušati Kevina Mekhejla da dovedu.

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 06.01.2016
13:32

Fila je uvek opcija za gomilanje centara :D Pitanje je koliko biMekhejl to posložio, on takođe pravi ''privatne'' ekipe, a Minesoti treba neko taktičan, da smiri ove pomahnitale vruće glave, LaVin i Vigins baš srljaju, ne mogu da verujem da još nisu one ruki bubice prebrodili. Iskreno, da sam na mestu njihovog GM-a, naručio bi tankovanje do kraja godine, dobili bi ponovo nekog top10-15 pika (ako ga nisu nekome prosledili, mrzi me da tražim sad), uzeo bih jaku defanzivnu dvojku ili četvorku i imaš bazu za sledećih 10 godina. Kad sam pomenuo Filu i Pekmena mislio sam da pokušaju da izvuku Noela, pošto Fila svakako nema strategiju i izgledaju kao da namerno ruše granšizu (lani su na sličan način pustili Karter-Vilijamsa)

avatar
Loading...
Wednesday, 06.01.2016
13:07

Tesko da ce Pekovic da menja sredinu,mislim da on ima maksimalan ugovor,ako vec neko mora da ide to ce biti Dieng